Afgelopen week stond vanuit 6Gorilla’s volledig in het teken van ‘let’s improve health together’. Hét thema van de Dutch Health Week 2021. En ook vanuit ons datagedreven perspectief een prachtige kans om een bijdrage te leveren aan het debat rondom dit thema.

Tijdens diverse sessies doken wij in data vraagstukken, dillema’s en verschillende uitdagingen in de zorg. Ben jij benieuwd naar de sessies tijdens de Dutch health Week? Je kijkt ze hier terug!

 

Break out sessie – Ben jij klaar om een stap in de toekomt te zetten?

Als medeoprichter van de Tenzinger startup 6Gorilla’s is het de missie van David Tom om de zorg door middel van data te verbeteren. In deze sessie neemt hij je mee in de wereld Data Science. Zijn dat robots die in de behandelkamer helpen, of toch niet? Aan de hand van machine learning en de beschikbare data laat David de ontelbare mogelijkheden zien om zorgprocessen te optimaliseren. Ben jij klaar voor een stap in de toekomst van de zorg?

Breakoutsessie met Siep Kosse & David Tom

 

 


Break out sessie
– Driving the Future of Health with the Data Cloud

De oprichters van Snowflake hadden een visie: het bouwen van een data platform welke volledig gebruikmaakt van de kracht en mogelijkheden van de cloud. Hun visie stopte hier echter niet. Het platform is zo ontwikkeld dat iedere gebruiker toegang heeft tot de Data Cloud – een globaal netwerk waarin duizenden organisaties hun data mobiliseren en kunnen samenwerken om écht waarde uit data te halen.

In deze webinar gaat Pim Veldman in gesprek met David Tom, directeur bij 6Gorilla’s, over hoe het Snowflake platform 6Gorilla’s in staat stelt de dienstverlening en patiëntervaring te verbeteren. Belangrijke topics als security, AI en machine learning komen hierbij aan bod.

Break out sessie met Pim Veldman & David Tom

 

 

Rondetafelgesprek | Hoe draagt AI bij aan een betere zorg?

AI is overal om ons heen. Maar hoe zit het met AI in de zorg? Hoe zetten zorgorganisaties AI in? Wat zijn toepassingen voor mijn organisatie of vakgebied? In dit blok krijg je een update van recente ontwikkelingen en concrete toepassingen. Joran Lokkerbol, Data Scientist en docent van onze Datascience Masterclasses, gaat live in gesprek met de volgende professionals:

Frederieke Jacobs (Smart Health), Joost Morssinkhof (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ)), Margot de Waal- Verheijen CMIO (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ)), Philip Van De Poel (Dutch Health Hub), Pieter Jeekel (Nederlandse AI Coalitie), Sabine Uitslag.