No shows kosten geld. En tijd. Maar erger nog is de impact ervan op de behandeling en kwaliteit van zorg. Dat was voor GGz Breburg reden om samen met 6Gorilla’s op ontdekkingsreis te gaan in hun data en te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om no-shows te verminderen. En die zijn er!

In de Data Science Masterclass No More No-Shows begeleidt het team van 6Gorilla’s zorgorganisaties bij het zetten van stappen om no-shows te voorspellen en uiteindelijk te voorkomen. Gedurende 7 sessies zullen onze ervaren data scientists uiteenzetten hoe je gegevens kunt verzamelen, analyseren en interpreteren om nauwkeurige voorspellingen te doen over no-shows. We zullen ook de best practises delen voor het implementeren van preventieve maatregelen en het optimaliseren van planningsprocessen. Aan het einde van de masterclass heb je de belangrijkste kenmerken om een toekomstige no-show te identificeren in handen en ben je klaar om deze inzichten actionable te maken. Zelf, of in co-creatie met andere deelnemende organisaties.

De masterclass start eind 2023 (exacte start datum volgt) en is opgebouwd uit 7 verschillende modules. Voor optimaal resultaat is het aan te bevelen om een team onderstaande uit een mix van de onderstaande profielen als vertegenwoordiging van een zorgorganisatie te laten deelnemen.

 

Data Scientists, Data Engineers, Data Architects, Healthcare Analysts, Machine Learning Enigeers, Data Architects, Data Privacy Officers, Domeinexperts, Informatiemanagers. 

 

Het voorspellen en voorkomen van no-shows is een belangrijk thema dat op verschillende niveaus impact heeft, zowel voor zorgorganisaties als voor cliënten. We zijn erg enthousiast om aan de slag te gaan! Laat ons weten dat je interesse hebt en we houden je op de hoogte.

Ik heb interesse!