Dataset realtime onttrekken en automatisch inrichten

Het liefst wil je dat de data professionals zich bezighouden met het ontwikkelen van slimme modellen om de bedrijfsmatige en inhoudelijke kant van de zorg te verbeteren. Toch zien we nog vaak dat handmatig de data uit de ECD’s wordt gegenereerd. Een enorm tijdrovend en arbeidsintensief proces.

Wij kunnen het gehele proces uit handen nemen en automatisch inrichten. De data sets worden real time onttrokken uit de databestanden en direct aangeboden. Het is daarbij eventueel mogelijk om deze te integreren met bestaande softwareoplossingen. Zo kan de primaire focus gelegd op de informatievoorzieningen of wetenschappelijk onderzoek.

Dataconversie met AFAS Profit

AFAS profit zorgt ervoor dat alle afdelingen in de organisatie geïntrigeerd zijn in één softwarepakket. Als AFAS Profit volledig is ingericht kan er een start gemaakt worden met de conversie van de data. Dat zorgt ervoor dat data van huidige systemen naar nieuwe systemen wordt overgeplaatst. De inrichting kan een technische complexe klus zijn. Zo kan het zijn dat er verschillende bronsystemen, cao’s en werkprocessen geconverteerd moeten worden naar AFAS Profit. Van alle data is het van belang dat elk detail inzichtelijk is en geschikt wordt bevonden voor AFAS. Onze conversiespecialisten helpen je graag om een conversieplan op te stellen.

 

Aan de slag met je zorgdata?

Waarschijnlijk heb je al interessante databronnen die je wilt verzamelen en analyseren. Of wil je datasets inzetten voor het optimaliseren van kwaliteitsprocessen. Veel data en veel mogelijkheden. Maar waar begin je?

Om inzichtelijk te maken waar jouw zorgorganisatie staat, geven wij antwoord op vragen als:

✔ Welke databronnen er binnen jouw organisatie beschikbaar zijn
In hoeverre de databronnen geschikt zijn voor AI
Welke stappen je dient te nemen voor het behalen van je organisatiedoelstellingen 

Door onze kennis en expertise nemen wij jou mee in alle te nemen stappen. We laten je in je eigen data patronen ontdekken, signaleren en voorspellen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.