Dashboards om kwaliteit te waarborgen

Het gebruik van data en het creëren van dashboards kan een complex en ingewikkeld proces zijn. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een uitdaging om de juiste business intelligence mogelijkheden in te zetten. Het liefst wil je direct de beschikking hebben over een dashboard dat jouw zorgorganisatie richting kan geven om de kwaliteit van de zorg of de bedrijfsvoering te verbeteren.

Naast de gestandaardiseerde data ontwikkelen wij business intelligence die direct inzetbaar is om processen te optimaliseren. Alle data wordt real time gepresenteerd en aangeboden in één of twee BI-oplossingen. Zo kan je denken aan dashboards waarmee je veelvoorkomende use cases zoals het doormeten van financiële KPI’s kan inzien of de productiviteit van medewerkers kan monitoren.

We zijn gewezen op de Datawarehouse as a Service oplossing van 6Gorilla’s. We hebben nu door de geïmplementeerde oplossing real-time toegang tot uitkomst- en stuurinformatie

Richard Hilverts - General Manager Trubendorffer

De Zorgmonitor biedt realtime inzage in stuurinformatie

Eén van onze Business Intelligence oplossingen is de Zorgmonitor. De Zorgmonitor verzamelt gegevens van onder andere financiën, personeel, productie en cliënten vanuit alle bronnen binnen de organisatie. De relevante data wordt automatisch en met één druk op de knop omgezet in stuurinformatie. Dit zorgt ervoor dat bestuurders, managers, budgethouders, teamleiders of zelfsturende teams altijd de juiste gegevens op het juiste moment en op een begrijpbare manier gepresenteerd krijgen.

De overzichtelijke dashboards en rapportages helpen bij het maken van strategische keuzes en voorspellen van uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij op welke informatie en KPI’s zorgorganisaties sturen; je krijgt van ons dan ook een standaard (dashboard-) bibliotheek met overzichten meegeleverd.

 

Download de explainer ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform

In de Explainer nemen wij jou mee in alle mogelijkheden van het Datawarehouse. Zo heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen in je eigen dataplatform in de cloud, waar alle databronnen en connectoren met jouw dataverbindingen veilig beheerd worden.

Vervolgens voeg je eigen datasets toe en creëer je BI-mogelijkheden. Dan gaat data pas écht werken als een gids voor jouw zorgorganisatie!

In de Explainer: ‘Dataplatform as a service’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn