Dashboards om kwaliteit te waarborgen

Het gebruik van data en het creëren van dashboards kan een complex en ingewikkeld proces zijn. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een uitdaging om de juiste business intelligence mogelijkheden in te zetten. Het liefst wil je direct de beschikking hebben over een dashboard dat jouw zorgorganisatie richting kan geven om de kwaliteit van de zorg of de bedrijfsvoering te verbeteren.

Naast de gestandaardiseerde data ontwikkelen wij business intelligence die direct inzetbaar is om processen te optimaliseren. Alle data wordt real time gepresenteerd en aangeboden in één of twee BI-oplossingen. Zo kan je denken aan dashboards waarmee je veelvoorkomende use cases zoals het doormeten van financiële KPI’s kan inzien of de productiviteit van medewerkers kan monitoren.

De Zorgmonitor biedt realtime inzage in stuurinformatie

Eén van onze Business Intelligence oplossingen is de Zorgmonitor. De Zorgmonitor verzamelt gegevens van onder andere financiën, personeel, productie en cliënten vanuit alle bronnen binnen de organisatie. De relevante data wordt automatisch en met één druk op de knop omgezet in stuurinformatie. Dit zorgt ervoor dat bestuurders, managers, budgethouders, teamleiders of zelfsturende teams altijd de juiste gegevens op het juiste moment en op een begrijpbare manier gepresenteerd krijgen.

De overzichtelijke dashboards en rapportages helpen bij het maken van strategische keuzes en voorspellen van uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij op welke informatie en KPI’s zorgorganisaties sturen; je krijgt van ons dan ook een standaard (dashboard-) bibliotheek met overzichten meegeleverd.

 

Aan de slag met je zorgdata?

Waarschijnlijk heb je al interessante databronnen die je wilt verzamelen en analyseren. Of wil je datasets inzetten voor het optimaliseren van kwaliteitsprocessen. Veel data en veel mogelijkheden. Maar waar begin je?

Om inzichtelijk te maken waar jouw zorgorganisatie staat geven wij antwoord op vragen als:

✔ Welke databronnen er binnen jouw organisatie beschikbaar zijn
In hoeverre de databronnen geschikt zijn voor AI
Welke stappen je dient te nemen voor het behalen van je organisatiedoelstellingen 

Door onze kennis en expertise nemen wij jou mee in alle te nemen stappen. We laten je eigen data patronen ontdekken, signaleren en voorspellen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.