Lees verder

Webinar Is Data Science de juiste tool voor mijn zorgorganisatie?

De inzet van data science lijkt een logische stap om de kwaliteit van zorg te verbeteren en kosten te besparen. Maar is dat wel altijd het geval?

Ik wil meer weten!
Lees verder

Focusgroep Grip op zorgadministratie

Tijdens de interactieve sessie onderzoek je samen met andere jeugdhulporganisaties wat er nodig is om grip te krijgen op je zorgadministratie.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Webinar Data Science Inspiratiesessie

Wat kunnen wij binnen de zorg leren van andere sectoren? Data Scientist Anton Kuijer zocht het voor je uit.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Design Challenge Wachtlijsten Jeugdhulp

Op initiatief van Levvel en 6Gorilla’s kwamen op 3 november professionals van verschillende jeugdhulp organisaties, ervaringsdeskundigen, Gemeente Amsterdam, verwijzers en andere belanghebbenden binnen regio Amsterdam samen voor de Design Challenge Wachtlijsten Jeugdhulp.

Lees het verslag
Lees verder

Zorginhoudelijke ondersteuning door data science

Wij kunnen data op veel manieren inzetten ten goede van de zorg maar bij welke uitdagingen kan je data science overwegen? In dit webinar nemen data scientist Wessel Sandtke en business developer Joep van Gorp je mee in de mogelijkheden.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Grip in je jeugdzorgorganisatie? Start met bruikbare data uit je ECD!

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de inzichten die data uit het ECD jouw zorgorganisatie kan bieden. Daarnaast delen ze de laatste stand van zaken met betrekking tot de zorginhoudelijke mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in de jeugdzorg aan de hand van concrete voorbeelden.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Snowflake – Ontdek alle mogelijkheden van het platform

Het doel van deze training is om gebruikers wegwijs te maken in het Snowflake dataplatform. Je leert wat er allemaal mogelijk is en welke rol jij vertolkt op dit platform.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Datamodel – Wegwijs in het database achter het EPD

Het doel van deze training is om een gebruiker van het platform wegwijs te maken in de “kerntabellen” van het EPD. Jij leert als gebruiker waar je bepaalde tabellen vindt en hoe deze zijn opgebouwd.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Power BI - Alle essentiële functionaliteiten uitgelegd

Dit is een introductiecursus waarin wij de essentiële functionaliteiten van Power BI behandelen. Het doel is om kennis te maken met Power BI en een eerste aanzet om zelf een dashboard te ontwikkelen.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Qlik-Sense – Leer de basics

In deze trainingen nemen wij je mee in de basisbeginselen van Qlik Sense. Ook leer je selecties maken en het interpreteren van resultaten.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Qlik-Sense – Zelf dashboards maken

In de tweede Qlick Sense training (een vervolg op de basis training) leggen wij je meer uit over de fundamenten. Binnen de training gaan we data ontsluiten en visueel inzichtelijk maken.

Ik wil meer weten!