Lees verder

Samenwerken maakt starten met data toegankelijk!

Onder het motto ‘Sharing is caring’ vertellen wij je in deze sessie hoe je als zorgorganisatie samenwerkt om het werken met data toegankelijker te maken.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Grip in je jeugdzorgorganisatie? Start met bruikbare data uit je ECD!

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de inzichten die data uit het ECD jouw zorgorganisatie kan bieden. Daarnaast delen ze de laatste stand van zaken met betrekking tot de zorginhoudelijke mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in de jeugdzorg aan de hand van concrete voorbeelden.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Wij leiden je in 6 trainingen op tot 6Gorilla’s Platform Scientist

In een zestal trainingen rusten wij je uit met theoretische handvatten, praktische platform skills, inspirerende verhalen van sprekers en een groep gemotiveerde vakgenoten. Dit alles om je op te leiden tot een 6Gorilla’s Platform Scientist.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Snowflake – Ontdek alle mogelijkheden van het platform

Het doel van deze training is om gebruikers wegwijs te maken in het Snowflake dataplatform. Je leert wat er allemaal mogelijk is en welke rol jij vertolkt op dit platform.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Datamodel – Wegwijs in het database achter het EPD

Het doel van deze training is om een gebruiker van het platform wegwijs te maken in de “kerntabellen” van het EPD. Jij leert als gebruiker waar je bepaalde tabellen vindt en hoe deze zijn opgebouwd.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Power BI - Alle essentiële functionaliteiten uitgelegd

Dit is een introductiecursus waarin wij de essentiële functionaliteiten van Power BI behandelen. Het doel is om kennis te maken met Power BI en een eerste aanzet om zelf een dashboard te ontwikkelen.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Qlik-Sense – Leer de basics

In deze trainingen nemen wij je mee in de basisbeginselen van Qlik Sense. Ook leer je selecties maken en het interpreteren van resultaten.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Qlik-Sense – Zelf dashboards maken

In de tweede Qlick Sense training (een vervolg op de basis training) leggen wij je meer uit over de fundamenten. Binnen de training gaan we data ontsluiten en visueel inzichtelijk maken.

Ik wil meer weten!