Grip op je capaciteit en bezetting met betrouwbare rapportages

Idealiter stem jij je personeelsmix perfect af op de huidige zorgvraag. Je hebt grip op je Zorgzwaartepakketten en de zorgvraag om over de juiste professionals te beschikken. En om de volledige capaciteit te benutten.

Voorheen leek dit onmogelijk, nu niet meer.

Jij koppelt met het 6G Dataplatform databronnen zoals je ECD en je HRM systeem om direct grip te krijgen op capaciteit en bezetting. Doordat we data ook voor je blijven bewaren kun je zelfs trends en seizoenspatronen gaan herkennen en dus niet alleen maar bijsturen, maar zelfs anticiperen op zorgzwaarte in de toekomst!

 

Door inzet van Data Science kunnen wij gebeurtenissen bij cliënten voorspellen

Wiebe Kortenbach - Business Architect Stichting Dichterbij

Ontdek de zachte kant van de zorg

Wat als je trends en patronen in rapportages zou kunnen ontdekken? Dan kun je achterhalen waarom de ene afdeling gelukkiger is dan de andere. Of waarom er op de ene locatie meer incidenten zijn dan op de andere. Met intelligente taalanalyses op rapportages krijg jij grip op de zachte kant van de zorg en kun je direct  sturen en verbeteren.

Waarschijnlijk hebben jullie binnen je organisatie hele waardevolle initiatieven waar de hele organisatie van kan leren. Met analyse van
kwalitatieve data haal jij deze informatie naar boven en ga je sturen zoals je echt zou willen: op de inhoud!

 

 

 

 

 

 

Voorkom vervelende situaties voor je cliënten

Als iemand met een beperking ziek wordt heeft dat doorgaans grote gevolgen. Het liefst wil je dit voorkomen. Doorlopende analyse van rapportages en andere waardevolle data kan patronen weergeven die mogelijk duiden op het ontstaan van ziekte of bijvoorbeeld een depressie.

Door in een vroeg stadium te signaleren kun je op tijd ingrijpen en erger voorkomen. Hiermee maak je direct impact op ‘t leven van jouw cliënten.

 

 

Maatschappelijke betrokkenheid stimuleren?

Over de jaren heen zien we dat de zorgvraag in de gehandicaptenzorg steeds ietsjes lichter wordt. Daardoor wordt het meer en meer mogelijk om cliënten in de buurt te laten participeren. Om dit goed te faciliteren is het essentieel om een goed beeld te hebben van problematiek in al jullie regio’s.

Wat speelt er bij onze cliënten en wat is er nodig om ze te laten participeren in de samenleving? Met het dataplatform van 6G krijg je grip op de zorginhoud en krijg je structureel inzicht in wat er overal speelt. Word jij de ideale zorgorganisatie?

 

 

Explainer: ‘Alle data van jouw jeugdzorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het 6G Dataplatform

In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Dit zeggen organisaties uit de gehandicaptenzorg

Lees verder

Stichting Dichterbij: "Door Data Science kunnen wij gebeurtenissen bij cliënten voorspellen"

Doel van het project van Stichting Dichterbij is om een voorspelling te kunnen maken van gebeurtenissen bij cliënten op basis van incidenten die beschikbaar zijn. Ze proberen de onderzoeksvraag te beantwoorden en het beeld wat uit de data ontstaat te valideren.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Gemiva-SVG Groep: "Het voorspellen van valincidenten om preventieve maatregelen te nemen"

Gemiva-SVG Groep probeert lering te trekken uit de data binnen de cliëntdossiers. Gedurende de 6Gorilla’s masterclasses hebben zij zich bezig gehouden om op jaarbasis valincidenten te voorspellen.

Ik wil meer weten!

Wil jij regie over je eigen data?

Wil jij het dataplatform live in actie zien? Maja Vasić, Business Developer bij 6G, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner