6Gorilla’s eerste Powered By Snowflake partner in Nederland

6Gorilla’s is sinds begin dit jaar onderdeel van het Powered by Snowflake partner programma. Het programma dat sinds 2021 bestaat is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen in het optimaliseren van het gebruik van de Snowflake Data Cloud waarop de architectuur van het dataplatform van 6Gorilla’s gebouwd is.

Jeroen Schenk, Director van 6Gorilla’s, is blij met deze stap: “Via het partnerprogramma wordt de relatie tussen 6Gorilla’s en Snowflake verder versterkt en kunnen wij zorgorganisaties nog beter ondersteunen in hun data journey”. Ook Jesse Bouwer, Account Executive bij Snowflake, is enthousiast: “Het is mooi om te zien hoe 6Gorilla’s de Snowflake Data Cloud relevant maakt voor de zorgmarkt in Nederland”.

Het programma stelt het team van 6Gorilla’s in staat om betere applicaties met snellere engineeringsnelheid te bouwen door de beschikbaarheid van extra Snowflake resources. Hulpbronnen omvatten toegang tot technische experts, workshops en hulp bij het ontwerpen van de juiste data-architectuur voor de toepassing, inclusief best practices, referentie-architecturen en stapsgewijze handleidingen. Het team kan ook de performance van het dataplatform optimaliseren door samen te werken met ondersteuningstechnici die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende user cases.

 

 

Data For Breakfast

Op 15 maart vindt het Snowflake event Data For Breakfast plaats in Utrecht. Tijdens het event leer je alles over Snowflake’s Data Cloud: een wereldwijd netwerk waar jij je gegevens op tal van manieren kan mobiliseren.

In het programma vind onder andere een sessie over hoe je gegevenssilo’s kunt elimineren en beheerde toegang tot bijna al uw gegevens kan bieden dankzij bijna oneindige elastische bronnen die de meest kritieke workloads mogelijk maken maar ook je use cases van RTL en Robeco.

Jeroen Sen, Technisch Directeur bij 6Gorilla’s, is tijdens het event aanwezig om de toepassing van Snowflake’s Data Cloud in de architectuur van het dataplatform van 6Gorilla’s toe te lichten.

Ik ben erbij!

 

Wil je meer weten over het dataplatform van 6Gorilla’s? In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ nemen wij je mee in alle mogelijkheden van het Dataplatform as a service.