Miep kiest voor 6Gorilla’s Dataplatform voor betrouwbare stuurinformatie

 

Miep, een landelijke organisatie in Huishoudelijkehulp en Begeleiding, heeft gekozen voor het Dataplatform van 6Gorilla’s. De organisatie wil met het Dataplatform betrouwbare stuurinformatie leveren aan de verschillende afdelingen en daarmee financieel gezond blijven groeien.

Gerard Spijker, Manager Finance bij Miep, is enthousiast over de mogelijkheden van het Dataplatform: “We hebben op dit moment veel tijd nodig om data uit verschillende systemen te verzamelen en op te schonen. Dit is een foutgevoelig proces en kost veel tijd. Met het Dataplatform kunnen we alle data uit onze systemen in één centraal systeem verzamelen en beheren. Dit maakt het mogelijk om sneller en betrouwbaarder stuurinformatie te leveren aan de verschillende afdelingen.”

Het Dataplatform van 6Gorilla’s is een cloud-based oplossing die organisaties helpt om hun data te verzamelen, beheren en analyseren. Het platform is geschikt voor organisaties van alle groottes en biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder data warehousing, business intelligence, data science mogelijkheden, archivering, onderzoek en benchmarking, data integratie met de meeste zorgapplicaties.

Naast het verkrijgen van financieel inzicht wil Miep het Dataplatform inzetten om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. De organisatie wil met het platform onder andere inzicht krijgen in klanttevredenheid, kosten, productiviteit en efficiëntie.

Voor een 360 graden overzicht van de organisatie wordt data uit Afas HRM, Afas Payroll, Afas Financieel en Nedap ONS ontsloten.

Gerard Spijker: “We zijn ervan overtuigd dat het dataplatform ons gaat helpen om de kwaliteit van informatisering naar een hoger niveau te tillen en ook om de financiele en operationele sturing bij het managen van de groei. Door het platform kunnen we sneller beslissingen nemen op basis van data en kunnen we onze diensten efficiënter en effectiever organiseren.”

Joep van Gorp, salesmanager bij 6Gorilla’s: “De samenwerking met Miep ervaar ik als zeer prettig. De ambitie van Miep om een business datawarehouse in te voeren met het 6G dataplatform om het rapportage en analyse proces efficiënter te laten verlopen past geheel in onze missie; het teruggeven van tijd aan de zorg. We zijn met vol enthousiasme gestart met de implementatie en hebben er alle vertrouwen in dat we samen de doelstellingen gaan realiseren”.

6Gorilla’s is verheugd dat Miep heeft gekozen voor het Dataplatform.

6Gorilla’s kwam eind juli bij Miep langs voor een kick-off