Trubendorffer kiest voor de real-time oplossingen van 6Gorilla’s!

De verslavingskliniek Trubendorffer -gevestigd op zeven verschillende locaties in Nederland- gaat voor de oplossingen van 6Gorilla’s.

Via Medicore, met wie ze al jaren op een prettige manier samenwerken, zijn ze in contact gekomen met 6Gorilla’s. Richard Hilverts, General Manager van Trubendorffer, licht toe: “Door de innovatiekracht en kennis van de markt is Medicore een waardevolle partner en adviseur voor ons gebleken. Dus toen we door hen werden gewezen op de Datawarehouse as a Service oplossing van 6Gorilla’s zijn we met hen in gesprek gegaan. We hebben door de geïmplementeerde oplossing real-time toegang tot uitkomst- en stuurinformatie.”

Over Trubendorffer

Trubendorffer biedt ambulante behandelingen (geen opname) voor iedereen vanaf 18 jaar die kampt met verslavingsproblematiek. Zij behandelen alle mogelijke verslavingen, zoals: alcohol-, drugs-, medicijnen-, eet-, gok-, internet-, game-, seks- en relatieverslaving. Daarnaast behandelen ze ook verslaving in combinatie met andere psychische problematiek, zoals angst en depressie.

Datawarehouse as a service voor jouw organisatie?

Alle databronnen die beschikbaar zijn, kunnen geautomatiseerd worden. Wij hebben inzicht in alle relaties, wij standaardiseren de data en daardoor nemen we al het handmatige werk uit handen. Wil jij alles weten over de mogelijkheden van Datawarehouse as a service voor jouw zorgorganisatie?

Ja, ik wil meer weten!