Experts in zorgdata

Ontdek de mogelijkheden

Onze consultants hebben waardevolle ervaring bij het ontgrendelen van het volledige potentieel van je data. Ons team van consultants functioneren als je betrouwbare partner voor toekomstgerichte dataconsultancydiensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van zorgorganisaties. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen waarmee de zorgsector wordt geconfronteerd, en we zijn er om je te begeleiden bij het bereiken optimale inzet van data.

Neem contact met mij op

 

Onze expertises

Onze consultancydiensten omvatten onder andere:

  • Groei in Datavolwassenheid Wij helpen zorgorganisaties bij het evalueren en verbeteren van hun datavolwassenheid, wat cruciaal is voor het nemen van dataonderbouwde beslissingen.
  • Data Strategie Onze experts begeleiden u bij het ontwikkelen van een effectieve datastrategie om de zorgkwaliteit te optimaliseren.
  • Data Engineering (SnowFlake) Wij bieden deskundige ondersteuning bij het implementeren en optimaliseren van SnowFlake-data-engineeringoplossingen om gegevens te beheren en te analyseren.
  • Data Engineering (Pipelines met DBT) Onze data-engineers bouwen gegevenspipelines met DBT om data te transformeren en zorginformatie toegankelijk te maken.
  • Data Architectuur Onze data-architecten ontwerpen geavanceerde data-architecturen om de zorgprocessen te stroomlijnen en te verbeteren.
  • Business Intelligence Wij bieden gespecialiseerde BI-consultancydiensten om zorgorganisaties te helpen waardevolle inzichten te genereren en de zorgkwaliteit te verhogen.
  • Artificial Intelligence en Data Science Onze AI- en datawetenschapexperts ondersteunen u bij het ontwikkelen van oplossingen die de zorgkwaliteit verbeteren en kosten optimaliseren.

Workshop | Datagedreven werken met PowerBI

Wil je in 2024 jouw data-analysevaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ben je klaar om Excel achter je te laten en indrukwekkende analyses en dashboards te creëren? Dan is de Microsoft PowerBI workshop van 6Gorilla’s op jouw lijf geschreven!

Ik wil meer weten

Team Data Consultancy

Willem Mulder

Senior BI Consultant
"De uitdagingen in de zorg kunnen ondersteunen met klantgerichte oplossingen, daar ga ik voor!"

Quintijn Aman

Data & Analytics consultant
"Dagelijks werk ik aan een toekomst waarin cijfers niet alleen gemeten worden, maar ook begrepen en omgezet in kansen. Dat is de ware kracht van datagedreven werken."

Peter Leiwakabessy

Senior BI Consultant
"Overal is data. Pak het beet en leer ervan."

Martin Volmer

Business Intelligence Consultant
“Meer handen aan het bed? Optimaliseer zorgprocessen door data goed te benutten, zo bespaar je tijd.”

Krista Mul

Data Engineer

Koen Haenen

Junior BI Consultant

Fay Chin Jen Sem

Junior BI Consultant

Dymphy Kusters

Senior BI Consultant

Doris Bakker

Business Intelligence Consultant
“Ik werk graag vanuit het probleem naar een werkende oplossing om dit vervolgens te kunnen visualiseren in waardevolle inzichten”

David Cornelissen

Technisch consultant
"De rol van data wordt steeds belangrijker. Haal data naar de voorgrond voor verbetering van het zorgproces"

Waarom Kiezen voor 6Gorilla’s?

 

1. Diepgaande Expertise in de Zorgsector

Bij 6Gorilla’s beschikken we over een team van experts met uitgebreide ervaring in de zorgsector. Wij begrijpen de complexiteit van de zorg en kunnen u helpen om optimaal gebruik te maken van gegevens en technologie om de zorgkwaliteit te verbeteren.

2. Maatwerk Oplossingen voor de Zorg

We weten dat geen twee zorgorganisaties hetzelfde zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een ziekenhuis, een verpleeghuis of een zorginstelling bent, wij hebben de juiste strategie om uw doelen te bereiken.

3. Innovatie en Toekomstvisie voor de Zorg

Bij 6Gorilla’s zorgen we ervoor dat u altijd een stap vooruit bent in de zorgsector. We volgen de laatste technologische ontwikkelingen en helpen u bij het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van toekomstige technologieën.

Meer weten?