Regie over eigen data

Discovery sessie

We vinden het hartstikke leuk dat je enthousiast bent om meer regie te krijgen over je eigen data!

We nodigen je daarom van harte uit voor de Discovery sessie. Op deze pagina vind je alle relevante informatie en inspiratie om helemaal op de hoogte te zijn van alle data ontwikkelingen in de zorg. Verder vertellen wij je meer over de inhoud van de sessie, wat wij belangrijk vinden en de vijf vervolgstappen.

 

Inhoud van de Discovery sessie ‘Regie over eigen data’

De Discovery sessie ‘Regie over eigen data’ is speciaal bedoeld als je benieuwd bent naar de datamogelijkheden voor jouw zorgorganisatie. We laten zien hoe jij meer controle krijgt over je databronnen, de mogelijkheden om samen te voegen én meer waarde te genereren met bijvoorbeeld slimme dashboarding. In een uur gaan wij vrijblijvend met jouw organisatie in gesprek.

De volgende inhoud bespreken we tijdens de Discovery sessie:

  • Toegevoegde waarde van een Dataplatform voor jouw organisatie
  • Data inzetten om zorg- en bedrijfsdoelstellingen te verslimmen
  • Inventarisatie bronsystemen en mogelijkheden voor koppelingen
  • Aan de hand van jullie doelstelling relevante dashboarding & tooling

 

En na de Discovery sessie? In vijf stappen uitgelegd!

Om je een breder beeld te schetsen, laten wij graag de processtappen zien. Mocht je na de Discovery sessie regie willen over je data dan zijn er verschillende stappen. Bij stap 1 gaan we in gesprek om het hoofddoel te bepalen. Om dit te verbinden met de achterliggende inhoud, uitgangspunten en de verwachtingen van het eindresultaat.

Mocht dit allemaal helder en naar wens zijn dan kijken we naar het inrichten van alle databronnen. We gaan de eerste data ontsluiten, inregelen en samenbrengen in het dataplatform.

Vervolgens zijn de fases van de eerste data in het platform aangebroken! Je krijgt een eerste kijkje in het dataplatform, je ziet alle databronnen én de eerste visualisaties. Gedurende de overdracht sta je altijd onder supervisie van onze experts en na overdracht staan we altijd klaar voor support op maat.

 

Het onboardingsproces in 5 stappen; naar de zorg van de toekomst!
Het onboardingsproces in 5 stappen; naar regie over je data

Inspiratie voor meer regie over je data!

Lees verder

Data als motor voor de zorg van de toekomst

24 pagina’s bomvol data inspiratie en ontwikkelingen in de zorg
Download 📎
Explainer 6Gorilla's dataplatform Lees verder

Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het Dataplatform as a service
Download 📎
Lees verder

Data Science in de zorg

Alles wat jij moet weten om de eerste stappen te zetten met relevante data in jouw zorgorganisatie!
Download 📎

Wij zijn 6Gorilla’s

6Gorilla’s is een anagram van Alles is zorg, de slogan van Tenzinger. En Alles is zorg sluit perfect aan bij waar wij voor staan: we zijn een groep data-professionals die zich specifiek en uitsluitend richt op zorg. Al jaren voegen zorginstellingen zorgdata toe in hun EPD/ECD.

Deze data is ontzettend rijk, want het komt direct uit de vak-inhoudelijke context van de zorgprofessional. We leren onze opdrachtgevers om met hun eigen data patronen te ontdekken, te signaleren en te voorspellen. Zo wordt het werk voor zorgprofessionals makkelijker. De zorgsoftware van de toekomst is data-driven.

Dat betekent voor ons: adaptief, situationeel en persoonlijk. Veilig en privacy-first. Anytime en anywhere. Software als je zorgzame collega, dat is ons doel.

Wil jij regie over je eigen data?

Wil jij het dataplatform live in actie zien? Ruben Gies, Business Developer bij 6G, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!