Business Intelligence dashboards

Krachtige business intelligence dashboards om data op een toegankelijke manier te visualiseren en te interpreteren

Laat je adviseren

 

 

Best practice dashboards voor visualiseren en analyseren van zorgdata

Het gebruik van data en het creëren van dashboards kan een complex en ingewikkeld proces zijn. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een uitdaging om de juiste business intelligence mogelijkheden in te zetten. Het liefst wil je direct de beschikking hebben over een dashboard dat jouw zorgorganisatie richting kan geven om de kwaliteit van de zorg of de bedrijfsvoering te verbeteren. De best practice dashboards zijn klaar om geïmplementeerd te worden in een BI-oplossing naar keuze.

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek onze best practice BI dashboards

Is jouw vraag al duidelijk? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Financieel

Boek een demo

Toepassing Dit financiële overzicht biedt een gedetailleerd inzicht in begroting, kosten en opbrengsten. Het toont zowel maandelijkse als cumulatieve gegevens, waardoor je snel en nauwkeurig de financiële prestaties van uw organisatie kunt evalueren.

Resultaat Met het dashboard krijg je een heldere financiële status. Maandelijkse en cumulatieve weergaven identificeren trends en ondersteunen bij strategische beslissingen. De AFAS-gebaseerde onderverdeling optimaliseert de analyse van specifieke financiële aspecten voor doeltreffend kostenbeheer en opbrengstenoptimalisatie.

Productiviteit v1

Boek een demo

Toepassing Inzicht in medewerkersproductiviteit, zowel op organisatieniveau als op afdelings- en kostenplaatsniveau.

Resultaat Uitgebreid inzicht in de totale medewerkersproductiviteit, inclusief gedetailleerde onderverdelingen per afdeling en kostenplaats. Hierdoor kunt u specifieke prestatiegebieden identificeren en efficiëntieverbeteringen doorvoeren op basis van de organisatiestructuur.

Productiviteit v2

Boek een demo

Toepassing Geeft inzicht in zowel bruto als netto productiviteit. Bruto productiviteit analyseert geschreven uren vergeleken met contracturen, terwijl netto productiviteit ook rekening houdt met verlofdagen, feestdagen, zwangerschapsverlof, enzovoort. Dit biedt een volledig beeld van de werkelijke effectiviteit van uw personeelsinzet

Resultaat Gedetailleerde evaluatie van zowel bruto als netto productiviteit. Door te kijken naar geschreven uren versus contracturen, en ook rekening te houden met variabelen zoals verlofdagen en feestdagen, krijgt u een holistisch overzicht van de werkelijke prestaties en effectiviteit van uw personeelsbezetting.

Controle overlap afspraken

Boek een demo

Toepassing Direct inzicht wanneer er overlapping is tussen twee afspraken voor dezelfde client. Dit stelt gebruikers in staat om efficiënt te plannen en conflicten direct te identificeren.

Resultaat Snelle detectie van overlappende afspraken voor dezelfde klant. Dit maakt doeltreffende planning mogelijk en biedt directe oplossingen voor eventuele conflicten.

Waardekringanalyse

Boek een demo

Toepassing Direct inzicht in de locatie van een consult binnen het proces, van invoer tot facturatie. Hiermee kunnen gebruikers nauwkeurig de voortgang van elke consultsessie volgen en optimaliseren.

Resultaat Helder overzicht van de locatie van een consult in het proces, van invoer tot facturatie. Dit stelt gebruikers in staat om de voortgang van consultsessies nauwkeurig te volgen en efficiënt te beheren.

Selectie van onze opdrachtgevers

360° inzicht in de organisatie met het Dataplatform

Het best of breed, cloud based Dataplatform van 6Gorilla’s neemt alle taken op het gebied van data engineering en data management over. Het Dataplatform ontsluit data uit bronsystemen zoals je ECD/EPD, HRM, ROM, financieel software voor een volledig inzicht in je zorgorganisatie.
Lees verder over het Dataplatform

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Neem contact op