Een toekomstbestendige zorgorganisatie met het Dataplatform

Gebouwd voor jouw data team. Ondersteunt de hele zorgorganisatie.

Een goed geïntegreerd dataplatform heeft een aanzienlijke impact op zorgverleners binnen een zorgorganisatie, waarbij technologie hun dagelijkse werkzaamheden en de kwaliteit van de zorg die ze bieden, transformeert. In essentie heeft een goed geïmplementeerd dataplatform het potentieel om de zorgverleners binnen een zorgorganisatie te ondersteunen en te versterken, waardoor ze in staat zijn om hoogwaardige zorg te bieden en de ervaring van zowel zorgverleners als patiënten te verbeteren.

 

 

De impact van een Dataplatform

Meer info

Efficiëntere Zorgverlening

Een dataplatform stroomlijnt en automatiseert routinetaken, waardoor zorgverleners meer tijd kunnen besteden aan directe patiëntenzorg. Dit resulteert in efficiëntere zorgprocessen en verbeterde productiviteit.
Meer info

Betere Klinische Besluitvorming

Het dataplatform biedt real-time analyses en voorspellende inzichten, waardoor zorgverleners snel kritieke informatie kunnen identificeren en actie kunnen ondernemen voor de beste resultaten van de patiënt.
Meer info

Patiëntgerichte Zorg

Door een holistisch beeld van de patiënt te verkrijgen, kunnen zorgverleners de zorg beter afstemmen op de specifieke behoeften van elke patiënt. Dit bevordert een meer patiëntgerichte benadering.
Meer info

Samenwerking en Communicatie

Het dataplatform vergemakkelijkt de samenwerking tussen zorgverleners en maakt naadloze communicatie mogelijk. Dit bevordert de coördinatie van de zorg en zorgt voor een uitgebreidere benadering van de behandeling.
Meer info

Verhoogde Tevredenheid van Zorgverleners

Door het verminderen van administratieve lasten en het verbeteren van de efficiëntie, kan een dataplatform de tevredenheid van zorgverleners vergroten, wat kan resulteren in een lager personeelsverloop en een positieve invloed heeft op de kwaliteit van de zorg.
Meer info

Samenwerking en coördinatie

Een dataplatform kan helpen bij het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende afdelingen en zorgverleners binnen de organisatie, maar ook tussen zorgorganisaties, wat resulteert in naadloze zorgcoördinatie en betere communicatie.

Ontwikkeld voor de zorg

Onze oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor zorgorganisaties.
Lees verder

Fully managed

Het Dataplatform neemt essentiële data engineering en data management taken uit handen​.
Lees verder

Specialistische kennis

Wij zijn experts in softwareontwikkeling met waardevolle ervaring in de zorgsector.
Lees verder

Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het 6G Dataplatform

In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Zo werken zorgorganisaties met het Dataplatform

Lees verder

Wij willen met inzichten uit data de behandelingen verbeteren

“We zochten een ICT-partner die ons helpt om met de data uit het ECD intensiever onderzoek te doen. Met inzichten uit onze data kunnen we onze behandelingen verbeteren, maar ook grote slagen maken in de ontwikkelingen binnen onze sector”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Miep blijft betrouwbare stuurinformatie financieel gezond groeien

Miep ontsluit data uit ONS op het Dataplatform om zo betrouwbare stuurinformatie te leveren aan de verschillende afdelingen en daarmee financieel gezond te blijven groeien.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Youké kiest voor regie over eigen data

Youké ziet als geen ander in dat zorgdata veel meer kan bieden dan alleen managementinformatie. De data moet ingezet worden daar waar het de meeste toegevoegde waarde heeft: als ondersteuning bij het verbeteren van de zorg.

Ik wil meer weten!

Over 6Gorilla’s

Bij 6Gorilla’s hebben wij diepgaande expertise hebben in softwareontwikkeling. Dit stelt ons in staat om oplossingen te leveren met een aanzienlijk hogere mate van automatisering dan onze concurrenten. Het Dataplatform is ontwikkeld voor de zorg, in samenwerking met verschillende zorgorganisaties.

Onze engineers hebben zelfs vaak actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de systemen die we integreren, waardoor we beschikken over grondige technische kennis. Als onderdeel van de Tenzinger groep brengen wij waardevolle ervaring in de zorgsector met ons mee, zowel op operationeel als strategisch niveau.

Bij 6Gorilla’s combineren we technische diepgang met zorgsector expertise om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Wil jij regie over je eigen data?

Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics bij 6Gorilla’s, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner