Webinar kansen met hyperautomation: optimalisatie voor de toekomst

9 mei 10:30 – 11:15

Zie jij steeds vaker de term hyperautomation voorbij komen en vraag je je af of en hoe je het kunt inzetten voor jouw zorgprocessen? Dan wil je dit webinar niet missen.

Data- en analyticsconsultant en hyperautomation expert Quintijn Aman laat je zien wat hyperautomation is, hoe je het goed kunt inzetten voor jouw processen, wat de basisvoorwaarden zijn voor succes en hoe hyperautomation tijd teruggeeft in jouw zorgorganisatie.

Wat is hyperautomation (en wat niet)

In dit webinar gaat Quintijn dieper in op wat hyperautomation is, krijg je praktische voorbeelden te zien en presenteert hij een handig stappenplan.
Duurt 9 mei nog te lang? Lees dan hier vast het whitepaper over hyperautomation.

6Gorilla’s: jouw datapartner voor de toekomst van de zorg

Meer dan een dataplatformleverancier zijn we jouw strategische partner voor datageletterdheid en datavolwassenheid in de zorg. Ontdek hier de innovatieve oplossingen en bewezen resultaten voor 360 graden inzicht in de zorg.

Klaar om de kansen van daily auditing binnen jouw organisatie te benutten? Meld je nu aan voor dit exclusieve webinar en ontdek hoe 6Gorilla’s je organisatie kan helpen excelleren in de datarevolutie.

Ik ben erbij!

 

Over de host

Quintijn Aman is een ervaren Data & Analytics consultant met een focus op de zorgsector. Hij heeft een achtergrond in de publieke sector en heeft ervaring in en kennis van de lokale overheid in grote steden.