Wij zijn 6Gorilla’s. Ruim een jaar geleden zijn wij ontstaan als de data startup van Tenzinger. Met zo’n dertig data-professionals zetten wij ons specifiek in voor de zorg. Wij ademen data en hebben een hart voor de zorg. Met onze standplaats in Utrecht werken wij met zorgorganisaties uit heel Nederland aan uiteenlopende projecten.

We leren onze opdrachtgevers om met hun eigen data patronen te ontdekken, te signaleren en te voorspellen. Zo wordt het werk voor zorgprofessionals makkelijker.

 

🦍 = Enthousiaste gids voor de zorg

Eén ding is zeker. Als gorilla draag jij je steentje bij om de zorg daadwerkelijk te verbeteren. Om zorgorganisaties vol enthousiasme en kennis te ondersteunen zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent. Als één van de gorilla’s werk jij graag samen, ben je initiatiefrijk en denk je buiten de gebaande paden.

Je durft vernieuwend te zijn en je ideeën te verwezenlijken. Samen ontwikkelen wij nieuwe toepassingen die daadwerkelijk direct verschil maken voor zorgprofessionals. Denk aan een innovatief coronadashboard of een sentimentenanalyse. Zo zijn wij de gids voor een slimmere zorg door middel van data.

Mijn doel is om data op een eenvoudige manier beschikbaar te maken voor iedereen, zodat elke organisatie data kan gebruiken om te verbeteren en te groeien.

Gerbrand van Dieijen Big Data Engineer - 6Gorilla's

De ideale combinatie tussen werk en privé

We vinden het belangrijk dat er een goede balans tussen werk en privé is. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om flexibel (thuis) te werken. Hiernaast hebben we veel aandacht voor de samenwerking en teamspirit van alle collega’s.

We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Ieder jaar wordt er een skiweekend en summerevent georganiseerd. Ook zijn er regelmatig toffe (online) borrels & teamuitjes.

Opleiding & ontwikkeling

Door de dynamische en veranderende zorgmarkt waarin wij actief zijn vinden we het belangrijk dat onze collega’s zich ook kunnen blijven ontwikkelen. Door de Tenzinger Academy, externe masterclasses en trainingen zorgen we dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in het zorglandschap.

Ook investeren wij in het doorontwikkelen van je vaardigheden en competenties. Zo maken we samen impact.

In welke functie ga je onze klanten blij maken?

Platform Engineer

  • Locatie: Utrecht
  • Ervaring: Professional
  • Expertise: Data Science
Bekijk vacature

Data Engineer

  • Locatie: Utrecht
  • Ervaring: Professional
  • Expertise: Data Engineering
Bekijk vacature

Open sollicitatie

  • Locatie: Utrecht
  • Ervaring: Professional, Young Professional
  • Expertise: Dataplatform, Data Science, BI
Bekijk vacature