Eindelijk écht grip op ZPM

Het nieuwe ZPM model gaat grote impact hebben op de GGZ. Het liefst wil je je huidige productie perfect kunnen analyseren om te zien welke factoren grote invloed gaan hebben op jouw resultaat.

Met het dataplatform kun je je historische data analyseren en real-time parameters aanpassen om te zien wat de impact gaat zijn van bijvoorbeeld een andere groepsgrootte. Of zie direct hoeveel omzet je straks misloopt aan indirecte tijd. Met de real-time analyses van het dataplatform krijg je echt grip op ZPM!

 

We zijn gewezen op de Datawarehouse as a Service oplossing van 6Gorilla’s. We hebben nu door de geïmplementeerde oplossing real-time toegang tot uitkomst- en stuurinformatie

Richard Hilverts - General Manager Trubendorffer

Geef zorgverleners een persoonlijk dashboard

Een persoonlijk dashboard waar je behandelaren direct inzicht geeft in hun productiviteit. Waar ze ook direct de meest actuele thema’s in hun team zien. Niet als extra tool met weer een nieuwe inlogpagina, maar gewoon geïntegreerd in jullie intranet.

 

 

 

 

 

 

Realtime inzicht voor echte grip op jouw organisatie

Met continuous auditing heb je altijd zicht op de actuele stand van zaken ten opzichte van je budgetten. Zicht op de geleverde zorg versus geregistreerde zorg en grip op al je declaraties? Dat krijg je door realtime dashboards, daar waar ze horen.
Met het cloud dataplatform van 6G combineer je data uit je ecd, je berichtenverkeer en je financieel pakket tot slimme dashboards waar je de organisatie zelf op kan laten sturen.

 

Leer van je eigen best practice

In jouw organisatie ontstaan allerlei trends en patronen. Waarom is de ene afdeling gelukkiger dan andere? Waarom hebben sommige locaties veel minder  incidenten?

Door slimme analyses van geschreven rapportages te combineren met data uit allerlei andere bronnen, kun je patronen gaan herkennen en leren van je eigen best practices. Deel de kennis die voor handen is met je hele organisatie en trek samen op naar een hoger doel.

 

 

Explainer: ‘Alle data van jouw jeugdzorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het 6G Dataplatform

In de Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Dit zeggen GGZ-instellingen

Lees verder

Trubendorffer: "Real-time toegang tot uitkomst- en stuurinformatie"

“Dus toen we door hen werden gewezen op de Datawarehouse as a Service oplossing van 6Gorilla’s zijn we met hen in gesprek gegaan. We hebben door de geïmplementeerde oplossing real-time toegang tot uitkomst- en stuurinformatie.”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Yes We Can Clinics: "we tillen het databeheer naar een nóg hoger niveau"

“We willen constant verbeteren, innoveren en digitaliseren. Daarbij is het passend om het databeheer bij Yes We Can Clinics naar een nóg hoger niveau te tillen.”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Molemann Mental Healthcare: “Door middel van Datawarehouse kunnen we alle data nu direct verzamelen”

“Door middel van Datawarehouse kunnen we alle data nu direct verzamelen en met BI de juiste rapporten opstellen. Momenteel maken wij al gebruik van de BI-toepassing Qlik, het voordeel is nu dat wij ook ons financiële pakket kunnen koppelen.”

Ik wil meer weten!

Wil jij regie over je eigen data?

Wil jij het dataplatform live in actie zien? Maja Vasić, Business Developer bij 6G, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door!

Een greep uit onze opdrachtgevers

Onze partner