Youké ziet als geen ander in dat zorgdata veel meer kan bieden dan alleen managementinformatie. De data moet ingezet worden daar waar het de meeste toegevoegde waarde heeft: als ondersteuning bij het verbeteren van de zorg. Mede door die ambitie tekende de jeugdzorginstelling, eerder deze maand, voor het Dataplatform van 6Gorilla’s.

Youké kiest voor 6Gorilla's - tekenmoment
Ariënne Visser (Manager Bedrijfsvoering bij Youké), Maja Vasić (Business Developer bij 6Gorilla’s), David Tom (Directeur 6Gorilla’s), Duco Heijs (Informatiespecialist Youké) en Marlies van Loon (Bestuurder bij Youké) proosten op een goede samenwerking

 

Marlies van Loon, bestuurder van Youké, is enthousiast: “We kijken uit om aan de slag te gaan met het Dataplatform en samen met 6Gorilla’s tot mooie nieuwe inzichten te komen!” In de keuze voor het Dataplatform speelden drie kernwaardes van 6Gorilla’s een grote rol.   

Flexibiliteit

Meerdere visualisatietools kunnen worden aangesloten op het platform. Daarbij is een zorgorganisatie niet afhankelijk van één leverancier en kan Youké de regie voeren over eigen data. 

Data moet ruimte geven aan zorgverlener

6Gorilla’s biedt de mogelijkheid informatieproducten te ontwikkelen op het Dataplatform en deze vervolgens in de context van het ECD te ontsluiten naar de zorgprofessionals van Youké. 

Samenwerking is key

Dat 6Gorilla’s samenwerking tussen zorgorganisaties op het gebied van data faciliteert past bij het karakter van Youké als netwerkorganisatie. 

Business Developer Maja Vasić: “Youké heeft grote ambities op het gebied van data. Wij zijn dan ook trots dat deze jeugdzorginstelling voor een samenwerking met ons heeft gekozen”.   

 

Youké kiest voor 6Gorilla's

 

Over Youké

Youké is een jeugdzorgorganisatie die specialistische hulp biedt aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar vanuit verschillende locaties verspreid over de provincies Utrecht, Noord-Holland en Gelderland.