Business Intelligence consultancy

Onze experts ondersteunen bij het visualiseren en interpreteren van zorgdata

Contact

Business Intelligence (BI) consultancy voor het ontsluiten, visualiseren en analyseren van data

Bij 6Gorilla’s beschikken we over een team van experts met uitgebreide data consultancy ervaring in de zorgsector. Wij begrijpen de complexiteit van de zorg en kunnen helpen om met datavisualisaties optimaal gebruik te maken van data en technologie om de zorgkwaliteit te verbeteren.

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek de use cases

Is jouw vraag al duidelijk? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgebrek.

Contact

Optimaliseer PowerBI dashboards

Dit wil ik

Toepassing Het interne BI-team in je zorgorganisatie heeft beperkte kennis van PowerBI en wil bestaande dashboards verder ontwikkelen. Ze ontberen echter de benodigde expertise en capaciteit. 6Gorilla’s BI-consultants werken samen met jouw team, zowel fysiek als op afstand, om de PowerBI-dashboards te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

Resultaat Door onze samenwerking worden bestaande dashboards geoptimaliseerd met verbeterde visualisaties, wat leidt tot helderdere en effectievere datacommunicatie. Onze experts verhogen de gebruikerservaring door de dashboards intuïtiever te maken, waardoor jouw team gemakkelijk waardevolle inzichten verkrijgt. De samenwerking vergroot de interne kennis en capaciteit van jouw team, waardoor ze zelfstandiger kunnen opereren en toekomstige PowerBI-optimalisaties kunnen uitvoeren.

Tijdelijke inzet BI-consultant bij personeelswisselingen

Dit wil ik

Toepassing Het vertrek van een teamlid of zwangerschaps-/ouderschapsverlof creëert een tijdelijk tekort aan BI-expertise, wat de noodzaak van een naadloze overgang en behoud van kennis benadrukt.

Resultaat Zorgorganisaties ervaren een vlekkeloze overgang tijdens personeelswisselingen dankzij de flexibele inzet van BI-experts van 6Gorilla’s. 6Gorilla’s biedt snel inzetbare BI-consultants, waardoor zorgorganisaties verzekerd zijn van een ononderbroken BI-proces.

BI-consultants voor grote data projecten

Dit wil ik

Toepassing Je staat voor de uitdaging om een omvangrijk BI-project uit te voeren, zoals de implementatie van een geavanceerd datawarehouse of de ontwikkeling van een complex rapportagesysteem. Het interne BI-team heeft behoefte aan extra expertise en capaciteit om dit project succesvol te voltooien. Onze consultants bieden de benodigde expertise en capaciteit om grote BI-projecten vlekkeloos uit te voeren. Onze kennis van zorgdata en diverse BI-tooling zorgt voor een soepele en succesvolle implementatie.

Resultaat Door onze BI-experts in te schakelen, beschik je over extra expertise en capaciteit, waardoor jouw interne team de complexiteit van grote data projecten beter kan hanteren. Onze diepgaande kennis van zorgdata en ervaring met diverse BI-tools dragen bij aan een soepele en succesvolle implementatie van geavanceerde datawarehouses en complexe rapportagesystemen.

Selectie van onze opdrachtgevers

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Neem contact op