Alle accurate data beschikbaar

Als zorgorganisatie wil je BI-dashboards of power BI voorzien van de meeste complete en accurate data die beschikbaar is. Je wil niet veel tijd kwijt zijn met het ophalen van datasets uit verschillende bronsystemen. De data van de ECD’s is voornamelijk om te voldoen aan de wettelijk specificaties om te declareren. Daardoor gaat verschillende metadata over wijzigingen, tijd en personen vaak verloren en de kans om processen te optimaliseren dus ook.

Realtime inzage in gecombineerde data

In ons Data Warehouse ontvangen wij de ruwe data van alle beschikbare ECD’s en zorgapplicaties. We voegen daar metadata aan toe zoals patiëntinformatie, data van behandelaren en overige wijzigingen die plaats vinden. Met Data Warehouse as a service stellen we alle gecombineerde data real time beschikbaar via een koppelingsmogelijkheid. De mogelijkheden om deze data naar eigen hand in te zetten zijn legio.

Zo is het mogelijk om de overzichten met een traditionele BI tool in te lezen in jouw eigen bestaande datawarehouse. Door het ontsluiten van de data met de JDBC-koppeling of het draaien van query’s is het mogelijk om een eigen BI-dashboard of power BI aan te sluiten. Zo kan jij je richten op het bouwen van datatools en word je optimaal ondersteund in de data aanvoer.

 

Aan de slag met je zorgdata?

Waarschijnlijk heb je al interessante databronnen die je wilt verzamelen en analyseren. Of wil je datasets inzetten voor het optimaliseren van kwaliteitsprocessen? Veel data en veel mogelijkheden. Maar waar begin je?

Om inzichtelijk te maken waar jouw zorgorganisatie staat geven wij antwoord op vragen als:

✔ Welke databronnen er binnen jouw organisatie beschikbaar zijn
In hoeverre de databronnen geschikt zijn voor AI
Welke stappen je moet nemen voor het behalen van je organisatiedoelstellingen 

Met onze kennis en expertise nemen wij jou mee in alle stappen. We laten je in jullie eigen data patronen ontdekken, signaleren en voorspellen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.