Alle accurate data real time beschikbaar

We zien dat zorgorganisatie veel data produceren maar die onvoldoende kunnen ontsluiten. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een grote uitdaging om data te ontsluiten en bruikbaar in te zetten.

Data Warehouse as a service biedt eenvoudige oplossingen om de juiste data, op het juiste moment, aan de juiste personen aan te bieden.

Zo neem je beslissingen direct op basis van een actuele stand en uit alle datasets die voorhanden zijn.

Inzage in gecombineerde data

In ons Data Warehouse ontvangen wij de ruwe data van alle beschikbare ECD’s en zorgapplicaties. We voegen daar metadata aan toe zoals patiëntinformatie, data van behandelaren en overige wijzigingen die plaats vinden.

Met Data Warehouse as a service stellen we alle gecombineerde data real time beschikbaar via een koppelingsmogelijkheid. De mogelijkheden om deze data naar eigen hand in te zetten zijn legio.

Zo is het mogelijk om de overzichten met een traditionele BI tool in te lezen in jouw eigen bestaande datawarehouse. Door het ontsluiten van de data met de JDBC-koppeling of het draaien van query’s is het mogelijk om een eigen BI-dashboard of power BI aan te sluiten.

Zo kan jij je richten op het bouwen van datatools en word je optimaal ondersteund in de data aanvoer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door middel van het 6Gorilla’s Datawarehouse kunnen we alle data nu direct verzamelen en met BI de juiste rapporten opstellen. Momenteel maken wij al gebruik van de BI-toepassing Qlik, het voordeel is nu dat wij ook ons financiële pakket kunnen koppelen.

Gökhan Cihan - Business Controller MoleMann Mental Health

✔ Toevoegen databronnen

Vrijwel alle mogelijke informatiebronnen kunnen worden ontsloten in het Dataplatform, ongeacht de vorm waarin de data is opgeslagen. Voorbeelden van databronnen die gekoppeld kunnen worden:

  • AFAS ERP
  • EPD / ECD systeem
  • Salesforce
  • HRM-systeem
  • Boekhoudprogramma zoals Exact
  • CBS informatie
  • Eigen datasets zoals in Excel
  • & die bron die jij wil!

 

✔ Privacy waarborging

Het dataplatform is ontwikkeld op basis van het advies opslag medische data in de cloud. Dit betekent concreet dat de data meervoudig versleuteld wordt opgeslagen, de data Nederland niet verlaat en dat er verschillende toegangslagen beschikbaar zijn.

We zijn daardoor verzekerd dat we alleen Nederlandse datacentra gebruiken. In de richtlijnen staan ook informatie over privacy van data en autorisaties.

✔ Oneindig schaalbaar

Het is mogelijk om verschillende databronnen en applicaties te koppelen aan het dataplatform. Om dit te faciliteren is het dataplatform gebaseerd op de hypermoderne techniek van Snowflake – een speciaal ontwikkelde cloud database.

Het feit dat het cloudbased is, betekent dat de opslag oneindig schaalbaar is. Met als enorm voordeel dat de cloud opslag en rekenkracht van elkaar gescheiden zijn.

Download de explainer ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform

In de Explainer nemen wij jou mee in alle mogelijkheden van het Datawarehouse. Zo heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen in je eigen dataplatform in de cloud, waar alle databronnen en connectoren met jouw dataverbindingen veilig beheerd worden.

Vervolgens voeg je eigen datasets toe en creëer je BI-mogelijkheden. Dan gaat data pas écht werken als een gids voor jouw zorgorganisatie!

In de Explainer: ‘Dataplatform as a service’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

 

 

 

Onze opdrachtgevers

Onze partner