Whitepaper

Daily Auditing

Aanvragen

 

 

 

 

 

 

Wil jij snel inzicht hebben? Daily Auditing zorgt ervoor dat je direct de inzichten hebt die je nodig hebt. Maar hoe richt je een daily auditing goed in? Wat is ervoor nodig en wat moet je niet vergeten?

Dit whitepaper geeft je een heldere uitleg  welke kansen het inzetten van Daily Auditing biedt. Met het concrete stappenplan heb je direct duidelijk hoe je die bij jouw zorgorganisatie in kunt zetten.

Aanvragen

De inzet en het belang van

Daily Auditing binnen zorgorganisaties

Aanvragen

 

In de zorgsector is een goede controle op de financiën cruciaal. Een goede productieregistratie en een juiste, tijdige en volledige facturatie daarvan zijn belangrijke voorwaarden voor de financiële positie van een instelling. Daily auditing, oftewel dagelijkse controle, is een methode die zorgorganisaties helpt om zowel de administratieve controles als de processen te verbeteren. Dit whitepaper belicht het belang van daily auditing in zorgorganisaties, met nadruk op het verminderen van financiële risico’s, het verkrijgen van grip op administratie, en het verhogen van werkplezier onder medewerkers.

In deze whitepaper vind je een duidelijke uitleg welke inzichten het inzetten van Daily Auditing binnen jouw organisatie biedt. Krijg grip op de administratie, ontdek welk gereedschap je hiervoor nodig hebt en laat je inspireren door de user cases.

Aanvragen

Extra expertise of een slimme oplossing nodig?

Quintijn Aman, dataconsultant, kijkt graag mee welke oplossingen het beste passen bij jouw organisatie. Ook laat hij graag zien welke mogelijkheden er nog verder zijn met Daily Auditing.

Neem contact op of boek direct een vrijblijvend gesprek in.

Contact

6Gorilla’s Data Consultancy

Meet the team

Peter Leiwakabessy

Senior BI Consultant
"Overal is data. Pak het beet en leer ervan."

Krista Mul

Data Engineer
Data verzamelen en analyseren is essentieel: wat je niet meet, kun je niet verbeteren.

Fay Chin Jen Sem

Junior BI Consultant

Dymphy Kusters

Senior BI Consultant

David Cornelissen

Teamlead BI
"De rol van data wordt steeds belangrijker. Haal data naar de voorgrond voor verbetering van het zorgproces"

Martin Volmer

BI Consultant
“Meer handen aan het bed? Optimaliseer zorgprocessen door data goed te benutten, zo bespaar je tijd.”

Willem Mulder

Senior BI Consultant
"De uitdagingen in de zorg kunnen ondersteunen met klantgerichte oplossingen, daar ga ik voor!"

Doris Bakker

BI Consultant
“Ik werk graag vanuit het probleem naar een werkende oplossing om dit vervolgens te kunnen visualiseren in waardevolle inzichten”

Quintijn Aman

Data & Analytics consultant
"Dagelijks werk ik aan een toekomst waarin cijfers niet alleen gemeten worden, maar ook begrepen en omgezet in kansen. Dat is de ware kracht van datagedreven werken."