Ontwikkeld voor jouw data team
ondersteunt de hele zorginstelling

Het Dataplatform biedt tal van voordelen voor diverse teams binnen zorgorganisaties. Het platform geeft inzicht en vereenvoudigt dagelijkse taken.

Data-analisten De tijd van tijdrovende taken zoals gegevensverzameling, gegevensopschoning, deduplicatie en gegevensintegratie voorbij. Ze hebben met het Dataplatform onmiddellijke toegang tot datasets die al de nodige informatie bevatten. Hierdoor kunnen ze efficiënt datamarts creëren voor rapportages en diepgaande analyses, zonder kostbare tijd te verspillen aan gegevensvoorbereiding.

Management Het management van zorgorganisaties krijgt eindelijk een holistisch beeld van de organisatie. Met ons Dataplatform kunnen managers nauwkeurige prognoses maken, strategische beslissingen nemen en snel antwoord krijgen op al hun vragen. Dit stelt hen in staat om de organisatie effectiever te sturen en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Zorgpersoneel Het zorgpersoneel wordt ondersteund door slimme oplossingen die hen helpen bij nauwkeurige zorgregistratie, zorgcoördinatie, betrokkenheid van de cliënt en het optimaliseren van de bezettingsgraad. Hierdoor kunnen ze zich volledig concentreren op het verlenen van hoogwaardige zorg, wetende dat ze toegang hebben tot betrouwbare gegevens en tools die hen ondersteunen bij hun dagelijkse taken.

Alles wat je nodig hebt in een beheerd platform​

Meer info

Naadloze integratie​

Bespaar jezelf de moeite en de stress.​ Maak gebruik van onze kant-en-klare en nauwgezet onderhouden connectoren om eenvoudig alle relevante gegevens van jouw bestaande ERM, HR, ROM en Finance software op te halen.
Meer info

Security & privacy​

Anonimisering en pseudonimisering van data.​ Certificatie NEN7510, ISAE3402​, ISO 27001​​ en een data center in Nederland.
Meer info

Onevenaarbare data transformatie

Data uit verschillende bronnen worden in realtime omgezet en gecombineerd in een uitbreidbaar data model.​ Dit model bouwt voort op de ZIB- en HL7 FHIR-zorgstandaarden en zorgt voor consistentie en continuïteit in rapportage en toepassing.
Meer info

Opslag en archivering​ ​

Cloud opslag ​voor historisatie en om data wijzigingen vast te leggen​. Backup operationele systemen​. Makkelijk zoekbaar​ en GDPR/audit compliant.
Meer info

Data kwaliteit ingebouwd

Wij waarborgen de kwaliteit en volledigheid van jouw gegevens door middel van unittests, waarmee we wijzigingen in de gegevensbronnen detecteren, en door het bepalen van een datakwaliteitsscore op basis van machine learning.​
Meer info

Controle​

Geavanceerd toegangsbeheer waarmee je beheert wie het platform of tools mag gebruiken op basis van rol, team, expertise of andere kenmerken die zijn opgeslagen in jouw HR- of ECD-systeem. ​Monitoring van streams, queries en connectoren.​

Zo werken zorgorganisaties met het Dataplatform

Lees verder

Forta maakt zorg efficiënt en voorspelbaar met data

“Onze visie is dat we de technologie zo eenvoudig mogelijk moeten inrichten, want de werkelijkheid is al complex genoeg”

Ik wil meer weten!
Lees verder

Molemann heeft 360 graden inzicht

“Door middel van het Dataplatform kunnen we alle data nu direct verzamelen en met BI de juiste rapporten opstellen.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Youké kiest voor regie over eigen data

Youké ziet als geen ander in dat zorgdata veel meer kan bieden dan alleen managementinformatie. De data moet ingezet worden daar waar het de meeste toegevoegde waarde heeft: als ondersteuning bij het verbeteren van de zorg.

Ik wil meer weten!

Onze partner

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

In de Explainer: ‘Dataplatform as a service’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Klantcases Trubendorffer en MoleMann
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

Download