Data-architectuur

Ontwerp en implementatie van robuuste en schaalbare data-architecturen afgestemd op de specifieke behoeften van je zorgorganisatie.

Contact

Technologieonafhankelijke data-architectuur consultancy

De data-architectuur consultancy dienst onderscheidt zich door een technologie-agnostische benadering, wat betekent dat het ontwerp en de implementatie van data-architecturen flexibel zijn en kunnen worden aangepast aan de bestaande technische infrastructuur van de organisatie.
Deze aanpak stelt organisaties in staat om te profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd gebruik te maken van hun bestaande investeringen in data-ecosystemen. Onze expertise komt voort uit de ontwikkeling en implementaties van een best of breed dataplatform bij diverse zorgorganisaties.

Technologie

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek de use cases

Is jouw vraag al duidelijk? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Schaalbare infrastructuur voor groeiende zorgorganisatie

Dit wil ik

Toepassing Een groeiende zorgorganisatie ondervindt prestatieproblemen en datalatentie door een niet-schaalbare data-architectuur. Om deze uitdagingen aan te pakken, implementeert de organisatie in samenwerking met de consultant een schaalbare infrastructuur die is afgestemd op groeiende behoeften en flexibiliteit biedt voor toekomstige uitbreidingen.

Resultaat Na implementatie van de schaalbare infrastructuur verbetert de gegevensverwerkingssnelheid, vermindert datalatentie, en kan de organisatie groeien zonder prestatieverlies. Deze resultaten zorgen voor verbeterde operationele efficiëntie en een solide basis voor toekomstige groei en technologische innovaties, waardoor de zorgorganisatie kan excelleren in een dynamische gezondheidszorgomgeving.

Technologieonafhankelijke integratie van bestaande systemen

Dit wil ik

Toepassing Een zorginstelling staat voor de uitdaging om verschillende bestaande systemen te behouden en tegelijkertijd te profiteren van nieuwe technologische ontwikkelingen, zonder volledige systeemmigraties. De consultant adviseert en ondersteunt bij de implementatie van een technologie-agnostische data-architectuur die naadloos integreert met bestaande systemen en de adoptie van nieuwe technologieën mogelijk maakt.

Resultaten Verbeterde flexibiliteit in technologische keuzes, minimalisering van verstoringen en het behoud van eerdere investeringen.

Interoperabiliteit en gegevensuitwisseling tussen zorgsystemen

Dit wil ik

Toepassing Een ziekenhuisnetwerk met meerdere locaties ondervindt moeilijkheden met de interoperabiliteit en gegevensuitwisseling tussen diverse zorgsystemen. De consultant is betrokken bij de implementatie van een data-architectuur gericht op naadloze interoperabiliteit, waarbij gegevens veilig en efficiënt kunnen worden uitgewisseld tussen verschillende locaties en systemen.

Resultaat De implementatie van de data-architectuur zorgt voor een vlottere samenwerking tussen de verschillende ziekenhuislocaties. De optimalisatie van gegevensuitwisseling resulteert in een snellere en efficiëntere toegang tot cruciale patiëntinformatie. Het ziekenhuisnetwerk ervaart een algehele optimalisatie, waardoor de zorgverlening wordt verbeterd en beter afgestemd op de behoeften van patiënten en zorgprofessionals.

Optimalisatie van klinische besluitvorming

Dit wil ik

Toepassing Een ziekenhuis streeft naar het optimaliseren van klinische besluitvorming door real-time toegang tot geaggregeerde patiëntgegevens. De consultant neemt de leiding bij het ontwerp en implementatie van een data-architectuur die klinische gegevens consolideert en in real-time beschikbaar maakt voor zorgprofessionals.

Resultaat De geïmplementeerde data-architectuur zorgt voor geaggregeerde en directe toegang tot klinische gegevens, waardoor de besluitvorming van zorgprofessionals wordt geoptimaliseerd. Real-time beschikbaarheid van gegevens resulteert in aanzienlijk snellere reactietijden bij noodsituaties, wat de efficiëntie van de klinische zorg verbetert. De optimalisatie van klinische besluitvorming draagt bij aan een verbeterde coördinatie van zorgprocessen en leidt tot betere patiëntenzorg en -resultaten.

Selectie van onze opdrachtgevers

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Neem contact op