Datakwaliteit en volledigheid

Met de datatechnologie van 6Gorilla’s is jouw data altijd volledig en voldoet het aan de normen voor de beste kwaliteit.

Laat je adviseren

Hou grip op je data met 6Gorilla’s cutting-edge technologie voor ongeëvenaarde datakwaliteit en volledigheid. Ontdek de kracht van precisie in elke byte en optimaliseer jouw besluitvorming met onze geavanceerde oplossingen.

Zo zetten wij ons in voor de kwaliteit en volledigheid van jouw data

Van monitoring en alerting tot naleving en controle

Monitoring en alerting

In het datalake komt alle data in ruwe vorm samen. Hier is de data nog ongestructureerd en in het eigen format. Door alle data in het originele format te laden in het datawarehouse, wordt het proces efficiënt en met de beste performance ingericht.

 

Standaardisatie

Standaarden, zoals HL7 FHIR, spelen een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en volledigheid van zorgdata. Door uniforme protocollen te volgen, verbeteren we de interoperabiliteit tussen systemen. Dit maakt jouw organisatie efficiënter en slimmer.

Naleving en controle

Naleving en controle vormen de hoekstenen voor de kwaliteit en volledigheid van zorgdata. Door te voldoen aan regelgeving en voortdurende monitoring te waarborgen, versterken we de integriteit van jouw informatie. Dit versterkt de betrouwbaarheid van besluitvorming en leidt tot betere patiëntenzorg.

Veelgebruikte applicaties

Naadloze integratie​

Onze data-technologie is gericht op het naadloos integreren van al jouw relevante informatie.
Lees verder

Basis voor slimme inzichten

Het aansluiten van je hele bedrijfslandschap zorgt voor een compleet beeld en is dé basis voor slimme inzichten en analyses. Zo helpen wij jou om BI en AI mogelijk te maken.
Lees verder

Informatie voor iedereen

Door al je applicaties aan te sluiten op één gezamenlijk datawarehouse, heb je één bron van informatie. Zo maak je jouw inzichten universeel en voor iedereen toegankelijk.
Lees verder

Wij kunnen jou helpen met de kwaliteit en volledigheid van data uit deze bronsystemen

Bekijk ons overzicht

Streef jij ook naar volledigheid en de beste data?

Wij zijn ervan overtuigd dat het waarborgen van kwaliteit en volledigheid van jouw data-ecosysteem de sleutel is tot een succesvolle toekomst voor jouw organisatie. Samen onderzoeken we graag hoe jouw data-technologie verbeterd en geoptimaliseerd kan worden, waardoor je kunt profiteren van nog slimmere inzichten en efficiëntere processen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Collega Dymphy helpt jou graag!

Laat je adviseren