Realisatie van

connectoren

Wij ontwikkelen op maat gemaakte connectoren die perfect aansluiten bij jouw organisatie

Laat je adviseren

Wij bieden een uitgebreide bibliotheek van off the shelf connectoren en integratiemodules die snel kunnen worden geïmplementeerd. Daarbij kunnen we op maat gemaakte connectoren ontwikkelen die perfect aansluiten op de specifieke IT-ecosystemen van onze klanten. Zo zorg jij niet alleen voor een naadloze integratie van al jouw systemen, maar zorg je ook dat de juiste data razendsnel op de juiste plek terecht komt.

Zo werkt de realisatie van connectoren

Van bronapplicatie tot datawarehouse

Bronapplicatie

In de bronapplicatie bekijken we welke tabellenstructuur wordt gebruikt en welke tabellen nodig zijn om de juiste data in het datawarehouse te krijgen. Door hier goed over na te denken, halen we geen onnodig grote hoeveelheid data over in het datawarehouse, en blijft overzichtelijk welke data waarvoor relevant is.

Connector

Met het opzetten van de connectoren ontsluiten we de data vanuit de bronapplicatie en verplaatsen we de data naar het datawarehouse. De inrichting van de connector sluit naadloos aan bij de bronapplicatie.

Datawarehouse

In het datawarehouse wordt de data geladen en getransformeerd. Een voorbeeld van deze data-transformatie is het standaardiseren van data naar zorgstandaarden als ZIB’s en HL7 FHIR.

Veelgebruikte applicaties

Naadloze integratie​

Onze data-technologie is gericht op het naadloos integreren van al jouw relevante informatie.
Lees verder

Basis voor slimme inzichten

Het aansluiten van je hele bedrijfslandschap zorgt voor een compleet beeld en is dé basis voor slimme inzichten en analyses. Zo helpen wij jou om BI en AI mogelijk te maken.
Lees verder

Informatie voor iedereen

Door al je applicaties aan te sluiten op één gezamenlijk datawarehouse, heb je één bron van informatie. Zo maak je jouw inzichten universeel en voor iedereen toegankelijk.
Lees verder

Wij hebben een uitgebreide suite aan bestaande connectoren

Bekijk ons overzicht

Wil jij ook aan de slag om jouw applicatielandschap aan te sluiten?

Wij geloven erin dat de toekomst van jouw zorgorganisatie vormgegeven kan worden met de juiste data. We kijken graag met je mee op welke manier jouw data-technologie nog beter en efficiënter ingericht kan worden. Zo kun jij aan de slag met slimmere inzichten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? David Cornelissen, Data Lead, gaat graag met je in gesprek

Laat je adviseren