Data engineering

Onze experts bouwen effectieve data-infrastructuren, waaronder data pipelines, om gegevens efficiënt te verzamelen, verwerken en opslaan.

Contact

Effectief zorgdata verzamelen, opslaan en verwerken

De data enginering consultants beschikken over over diepgaande branche specifieke expertise binnen de zorgsector. Dit stelt ons team in staat om data-infrastructuur op maat te bouwen die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van zorgorganisaties. De data-engineeringbenadering van 6Gorilla’s is flexibel en schaalbaar. Hierdoor kunnen zorgorganisaties moeiteloos omgaan met veranderende gegevensvolumes en zich aanpassen aan groeiende behoeften zonder aanzienlijke verstoringen.

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek de use cases

Is jouw vraag al duidelijk? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Snellere rapportage in een groot ziekenhuis

Dit wil ik

Toepassing Een groot ziekenhuis implementeert de data engineering dienst om de verwerkingssnelheid van klinische gegevens te verbeteren.

Resultaat Rapporteringsprocessen die voorheen uren in beslag namen, worden nu in real-time uitgevoerd. Zorgprofessionals hebben onmiddellijk toegang tot cruciale patiëntinformatie, wat de reactietijd verbetert en de besluitvorming versnelt.

Flexibele uitbreiding van gegevensbronnen voor een zorgnetwerk

Dit wil ik

Toepassing Een zorgnetwerk past de data engineering dienst toe om snel nieuwe gegevensbronnen te integreren.

Resultaat De organisatie kan moeiteloos nieuwe gegevensbronnen, zoals wearables of externe klinieken, toevoegen aan hun analyses. Dit ondersteunt een meer holistisch beeld van de gezondheid van patiënten.

Gegevensintegratie voor onderzoeksinstituut

Dit wil ik

Toepassing Een onderzoeksinstituut implementeert de dienst om gegevensintegratie te verbeteren voor klinisch onderzoek.

Resultaat Het instituut kan snel gegevens van verschillende bronnen integreren, wat resulteert in gestroomlijnde onderzoeksprocessen. Onderzoekers hebben toegang tot geconsolideerde gegevenssets, wat de nauwkeurigheid van hun analyses verhoogt.

Verbeterde Datakwaliteit voor Zorganalyse

Dit wil ik

Toepassing Een zorganalysebedrijf maakt gebruik van de dienst om de datakwaliteit te verbeteren.

Resultaat Door gegevenscleaning en -standaardisatie worden fouten verminderd, wat resulteert in meer betrouwbare analyses. Het bedrijf kan nauwkeurigere rapporten leveren aan zorgorganisaties, wat waardevolle inzichten oplevert.

Selectie van onze opdrachtgevers

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Neem contact op