6Gorilla’s is een anagram van Alles is zorg, de slogan van Tenzinger. En Alles is zorg sluit perfect aan bij waar wij voor staan: we zijn een groep data-professionals die zich specifiek en uitsluitend richt op zorg. We zijn ervan overtuigd dat we met data de zorg duurzaam toegankelijk kunnen houden. Daar zetten we ons elke dag voor in. Samen met Fierit, Medicore, Cure4 en wellbee maakt 6G deel uit van Tenzinger.

 

Met data kun je de zorg verbeteren en personaliseren

Al jaren voegen zorginstellingen zorgdata toe in hun EPD/ECD. Deze data is ontzettend rijk, want het komt direct uit de vak-inhoudelijke context van de zorgprofessional. Het gaat om data die zorgverleners kunnen gebruiken om de zorgprocessen te verbeteren.

Voorspellende data zoals: welk type medicatie slaat waarschijnlijk het beste aan? Volg ik wel het juiste zorgpad? Heb ik alle controles wel tijdig uitgevoerd? Zorginstellingen die deze data slim ontsluiten, verhogen de kwaliteit van zorg en vergroten tegelijkertijd de efficiency. Bij deze zorginstelling wil elke zorgprofessional toch werken?

data warehouse

 

Data-driven software als je zorgzame collega

We leren onze opdrachtgevers om met hun eigen data patronen te ontdekken, te signaleren en te voorspellen. Zo wordt het werk voor zorgprofessionals makkelijker. De zorgsoftware van de toekomst is data-driven. Dat betekent voor ons: adaptief, situationeel en persoonlijk. Veilig en privacy-first. Anytime en anywhere. Software als je zorgzame collega, dat is ons doel.

 

Over Tenzinger

Tenzinger helpt zorginstellingen hun zorgprocessen te optimaliseren. Dit doen zij met ICT-oplossingen, ondersteunende diensten en de inzet van data. Gezamenlijk heeft Tenzinger 375 medewerkers die actief zijn voor de GGZ, VVT, GZ, jeugdzorg en medisch specialistische zorg.

Altijd op de hoogte zijn van data in de zorg?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang:

  • Nieuws en actuele ontwikkelingen over thema’s rondom data, Bi en Data Science in de zorg
  • Interessante downloads zoals Whitepapers zoals Data Science in de zorg
  • Handige explainers om inhoudelijk zaken te duiden
  • Updates over onze (gratis) kennisevenementen, workshops en trainingen