Hier staan wij voor

Specialistische kennis

Wij zijn experts in data, BI en softwareontwikkeling met waardevolle ervaring in de zorgsector en daarmee de partner voor groei in datavolwassenheid in de zorg. Ons Dataplatform maar ook de BI en Data Science oplossingen zijn specifiek ontwikkeld voor zorgorganisaties.

Maak met data de zorg toekomstbestendig

Met onze oplossingen en services wordt data een waardevolle tool voor zorgorganisaties. Data-analisten moeten geen tijd meer spenderen aan het verzamelen, opschonen, ontdubbelen en integreren van gegevens. Ze krijgen onmiddellijk toegang tot datasets die alle nuttige informatie bevatten en creëren datamarts voor rapporten en analyse.  Management krijgt eindelijk een volledig beeld om de zorgorganisatie aan te sturen, kan de juiste prognoses maken en krijgt snel antwoord op alle vragen. Zorgpersoneel wordt ondersteund door slimme oplossingen die helpen bij nauwkeurige zorgregistratie, zorgcoördinatie, betrokkenheid van de cliënt en optimale bezettingsgraad.

Onze oproep: Zorg Slimmer Samen!

6Gorilla’s verbindt de zorg aan elkaar en data is het middel waarmee we dat doen. Via onze community komen data professionals van zorginstellingen met elkaar in aanraking om van elkaar te leren en te profiteren. Samen brengen wij je van data, naar insight tot actie.

Powered by Snowflake

​6Gorilla’s is sinds 2023 onderdeel van het Powered by Snowflake partner programma. Het programma dat sinds 2021 bestaat is speciaal ontworpen om organisaties te ondersteunen in het optimaliseren van het gebruik van de Snowflake Data Cloud waarop de architectuur van het dataplatform van 6Gorilla’s gebouwd is. Het programma stelt het team van 6Gorilla’s in staat om betere applicaties met snellere engineeringsnelheid te bouwen door de beschikbaarheid van extra Snowflake resources. Hulpbronnen omvatten toegang tot technische experts, workshops en hulp bij het ontwerpen van de juiste data-architectuur voor de toepassing, inclusief best practices, referentie-architecturen en stapsgewijze handleidingen. Het team kan ook de performance van het dataplatform optimaliseren door samen te werken met ondersteuningstechnici die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende user cases.

Onderdeel van Tenzinger

Met meer dan 15 jaar ervaring in digitalisering, heeft Tenzinger 300+ experts in ICT, data, zorg, consultancy en projectmanagement bij elkaar gebracht. Hun datagedreven oplossingen transformeren jouw zorgwereld en worden vertrouwd door meer dan 170.000 zorgverleners. Tenzinger is actief in de pleegzorg, GGZ, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang:

  • Nieuws en actuele ontwikkelingen over thema’s rondom data, BI en Data Science in de zorg
  • Interessante downloads zoals trendrapporten
  • Handige explainers om inhoudelijk zaken te duiden
  • Updates over onze community activiteiten zoals (gratis) kennisevents, workshops en trainingen