Data architectuur

Technologieonafhankelijk ontworpen oplossing voor het beheren, organiseren en integreren van data binnen een organisatie

Boek een demo

Verbeter je data architectuur op basis van bestaande data-ecosystemen

Wij begrijpen dat organisaties diverse technische infrastructuren hebben geïmplementeerd. Onze technologie-agnostische data architectuur oplossing stelt ons in staat om jouw bestaande investeringen in data-ecosystemen te integreren en tegelijkertijd gebruik te maken van de voordelen van de nieuwste innovaties op het gebied van data management.

Onze expertise is geworteld in de succesvolle ontwikkeling en implementatie van best-of-breed dataplatforms bij verschillende zorgorganisaties. Met onze flexibele data-architectuur oplossing helpen wij jouw organisatie om veerkrachtig te blijven in een snel evoluerend technologisch landschap, terwijl je profiteert van jouw bestaande technologische investeringen.

Ik wil aan de slag

Technologie

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek de use cases

Is jouw vraag al duidelijk? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Schaalbare infrastructuur voor groeiende zorgorganisatie

Boek een demo

Toepassing Een groeiende zorgorganisatie ervaart prestatieproblemen en datalatentie vanwege een niet-schaalbare data-architectuur. De schaalbare data-architectuur oplossing wordt toegepast, afgestemd op de groeiende behoeften van de organisatie, waarbij de flexibiliteit wordt behouden voor toekomstige uitbreidingen.

Resultaat Verbeterde gegevensverwerkingssnelheid, verminderde latentie en de mogelijkheid om te groeien zonder verlies van prestaties.

Technologie-agnostische integratie van bestaande systemen

Boek een demo

Toepassing Een zorginstelling heeft geïnvesteerd in verschillende bestaande systemen en wil nu profiteren van nieuwe technologische ontwikkelingen zonder volledige systeemmigraties. De data-architectuur integreert naadloos met bestaande systemen en maakt de adoptie van nieuwe technologieën mogelijk.

Resultaat Verbeterde flexibiliteit in technologische keuzes, minimalisering van verstoringen en het behoud van eerdere investeringen.

Interoperabiliteit en gegevensuitwisseling tussen zorgsystemen

Boek een demo

Toepassing Een ziekenhuisnetwerk met meerdere locaties heeft moeite met de interoperabiliteit en gegevensuitwisseling tussen verschillende zorgsystemen. De best practise data-architectuur, gericht is op naadloze interoperabiliteit, waarbij gegevens veilig en efficiënt kunnen worden uitgewisseld tussen verschillende locaties en systemen wordt geïmplementeerd.

Resultaat Verbeterde samenwerking tussen locaties, snellere toegang tot patiëntgegevens en een geoptimaliseerd zorgnetwerk.

Optimalisatie van klinische besluitvorming

Boek een demo

Toepassing Een ziekenhuis wil de klinische besluitvorming optimaliseren door real-time toegang tot geaggregeerde patiëntgegevens. Ontwerp en implementatie van een data-architectuur die klinische gegevens consolideert en in real-time beschikbaar maakt voor zorgprofessionals.

Resultaat Verbeterde besluitvorming, snellere reactietijden bij noodsituaties en een betere patiëntenzorg.

Selectie van onze opdrachtgevers

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Contact