Opslag en archivering

Met de datatechnologie van 6Gorilla’s sla jij jouw data voor nu en in de toekomst veilig, flexibel en schaalbaar op. Zo heb jij altijd en overal toegang tot slimme inzichten.

Laat je adviseren

Ontdek de toekomst van de opslag en archivering van zorgdata met de geavanceerde datatechnologie van 6Gorilla’s! Onze innovatieve oplossingen bieden een veilige, efficiënte en schaalbare infrastructuur voor het beheren van cruciale zorginformatie. Onze oplossingen zijn ontwikkeld met het oog op de toekomst, waardoor je kunt anticiperen op groeiende datavolumes zonder concessies te doen aan prestaties.

Zo ontzorgen wij jou op het gebied van opslag en archivering

Toekomstbestendig en oneindig schaalbaar

Toekomstbestendig

Met onze cutting-edge datatechnologie ben je verzekerd van een toekomstbestendige opslagoplossing. Wij bieden niet alleen betrouwbaarheid en prestaties vandaag, maar anticiperen ook op de wet- en regelgeving van morgen, waardoor jouw data veilig en flexibel is voor de lange termijn.

 

Oneindig schaalbaar

Met onze datatechnologie, gebaseerd op de cloud, ben je verzekerd van oneindige schaalbaarheid. Onze oplossingen passen zich moeiteloos aan de behoeften van jouw groeiende data aan, waardoor je flexibel kunt op- en afschalen in computercapaciteit, altijd afgestemd op jouw eisen van het moment.

Al je data bij elkaar

Ervaar het voordeel van al je actuele en gearchiveerde data op één centrale plek met onze datatechnologie. Deze geïntegreerde aanpak biedt niet alleen directe toegang tot actuele informatie, maar stelt je ook in staat om eenvoudig door historische gegevens te navigeren. Efficiëntie en inzicht komen samen, waardoor je vol vertrouwen de waardevolle informatie in je archieven kunt verkennen terwijl je naadloos blijft opereren met de meest actuele data.

Naadloze integratie​

Onze data-technologie is gericht op het naadloos integreren van al jouw relevante informatie.
Lees verder

Basis voor slimme inzichten

Het aansluiten van je hele bedrijfslandschap zorgt voor een compleet beeld en is dé basis voor slimme inzichten en analyses. Zo helpen wij jou om BI en AI mogelijk te maken.
Lees verder

Informatie voor iedereen

Door al je applicaties aan te sluiten op één gezamenlijk datawarehouse, heb je één bron van informatie. Zo maak je jouw inzichten universeel en voor iedereen toegankelijk.
Lees verder

Ben jij er klaar voor om alles uit je data te halen?

Met onze datatechnologie bieden wij jou een flexibele, oneindig schaalbare oplossing voor al jouw data. Benieuwd naar de mogelijkheden? Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics gaat graag met jou in gesprek!

Laat je adviseren