De zorg staat voor een enorme uitdaging en wij zijn ervan overtuigd dat inzet van data essentieel is om een zorgorganisatie toekomstbestendig te maken. Maar hoe werkt dat in de praktijk? De meeste data teams zijn onderbezet, overvraagd en zien door het wirwar aan verzoeken, onlogische data stromen en een cultuur waar data adoptie niet altijd even goed is vaak door de bomen het bos niet meer.

Bij 6Gorilla’s roepen wij op

Zorg Slimmer Samen!

6Gorilla’s verbindt de zorg aan elkaar en data is het middel waarmee we dat doen. Via onze community komen data professionals van zorginstellingen met elkaar in aanraking om van elkaar te leren en te profiteren. Samen brengen wij je van data, naar insight tot actie.

 

Lees verder

Events & webinars

Laat data met data praten, en mensen met mensen. Ontdek onze community events.

Ik wil meer weten!
Lees verder

Kennis

Alle kennis gebundeld op het gebied van data in de zorg.
Ik wil meer weten!
Lees verder

Benchmarkonderzoek

Binnenkort beschikbaar: Benchmarkonderzoek Datavolwassenheid in de zorg.

Ik wil meer weten!

Verslag Healthcare BI Middag 5 oktober 2023

Community event

Op 5 oktober 2023 organiseerde 6Gorilla’s de eerste Healthcare BI Middag, waarbij data professionals uit verschillende zorgorganisaties samenkwamen om te discussiëren, te leren en te inspireren.

“Data teams van zorgorganisaties bestaan vaak uit maar enkele teamleden en zo’n grote groep sparringpartners werkt zowel motiverend als verhelderend. Het is ook fijn om bevestiging te krijgen dat wij echt niet de enigen zijn waar bepaalde uitdagingen spelen. Het voelt soms als pionieren in de zorg, maar we staan niet alleen.”

Verder lezen

Slimmer zorgen in de praktijk

Mis geen enkel event, webinar of kennisartikel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een update!

Inschrijven