Opslag & archivering

Alle historische zorgdata veilig, beschikbaar en AVG-proof opgeslagen in de cloud

Dit wil ik

Cloud-based archiefoplossing voor zorgdata

6Gorilla’s levert een veilige cloudoplossing waar zorgorganisaties hun complete historische data kunnen opslaan en opvragen wanneer nodig. Tevens kunnen in deze cloudoplossing documenten worden opgeslagen. In deze oplossing wordt naast gestructureerde data ook semi- of ongestructureerde data opgeslagen. Denk aan PDF, Word, lab-uitslagen et cetera. Deze zijn terug te vinden per cliënt of per zorgmedewerker. De volledige data wordt opgeslagen in een managed dataplatform, wat betekent dat de zorgorganisatie volledig ontzorgd wordt op gebied van onderhoud, updates en security.

Ik wil aan de slag

Certificaties

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek de use cases

Is jouw vraag al duidelijk? Wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend kennismakingsgebrek.

Contact

Het bewaren van HR dossiers

Dit wil ik

Toepassing Een zorgorganisatie moet voldoen aan AVG-richtlijnen voor het bewaren van personeelsgegevens tot 7 jaar na uitdiensttreding. Om efficiënt historische data te beheren zonder alles mee te nemen bij een nieuwe applicatie, implementeert de organisatie een Cloud-based Archiefoplossing voor HR-dossiers.

Resultaat De schaalbare architectuur biedt groeimogelijkheden zonder prestatieverlies, waardoor flexibiliteit voor toekomstige uitbreidingen behouden blijft. De resulterende verbeterde gegevensverwerkingssnelheid en verminderde latentie stellen de HR-afdeling in staat snel oude personeelsgegevens op te vragen, AVG-richtlijnen te handhaven en sneller te reageren op verzoeken van oud-medewerkers of inspecties.

Auditvoorbereiding

Dit wil ik

Toepassing Een zorgorganisatie bereidt zich voor op een naderende audit, waarbij nauwkeurige en tijdige toegang tot uitgebreide zorgdata essentieel is. De Cloud-based Archiefoplossing, met geoptimaliseerde data-architectuur, stelt de organisatie in staat te voldoen aan strikte auditvereisten. Documenten, financiële gegevens en zorgadministratie zijn snel beschikbaar voor inspectie, waardoor de organisatie het risico op non-conformiteit minimaliseert.

Resultaat De implementatie verbetert de efficiëntie in het beheer van auditgerelateerde documenten en gegevens. De cloud-based oplossing zorgt voor gestructureerde en beveiligde opslag van gevoelige informatie, waardoor gegevensintegriteit wordt gewaarborgd. Hierdoor kan de zorgorganisatie met vertrouwen de audit tegemoet treden, wetende dat ze beschikt over een betrouwbare en schaalbare archiveringsoplossing die voldoet aan hoge normen van compliance en gegevensbeveiliging in de zorgsector.

Overstap naar een nieuw elektronisch cliëntendossier (ECD)

Dit wil ik

Toepassing Bij de overstap naar een nieuw elektronisch cliëntendossier (ECD) moet een zorgorganisatie historische cliëntgegevens nauwkeurig migreren zonder verstoring van de zorgprocessen. De implementatie van een cloud-based archiefoplossing als onderdeel van het migratieproces zorgt voor een soepele overgang naar het nieuwe ECD.

Resultaat De archiefoplossing biedt toegang tot historische gegevens voor zowel het oude als het nieuwe ECD, waardoor zorgverleners altijd relevante informatie hebben. Dit verbetert de gegevensintegriteit, toegankelijkheid en beveiliging, en de flexibiliteit maakt toekomstige uitbreidingen mogelijk, waardoor de zorginstelling kan blijven profiteren van geavanceerde technologieën en innovaties.

Selectie van onze opdrachtgevers

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Contact