Integratie en modellering

Wij bieden de beste oplossingen voor een snelle en foutloze integratie van databronnen

Laat je adviseren

6Gorilla’s maakt gebruik van geavanceerde tools en methodieken die zorgen voor een snelle en foutloze integratie van complexe databronnen. Daarnaast bieden we maatwerkmodelering die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten of zorgsectoren, waardoor ze een beter inzicht krijgen in hun gegevens.

Zo werkt de integratie en modellering van onze data

Van datalake tot blueprints

Datalake

In het datalake komt alle data in ruwe vorm samen. Hier is de data nog ongestructureerd en in het eigen format. Door alle data in het originele format te laden in het datawarehouse, wordt het proces efficiënt en met de beste performance ingericht.

 

Dataverrijking

De eerste stap in het proces van dataverwerking is het verrijken van data met informatie vanuit verschillende bronnen. Het proces van dataverrijking heeft als doel aan de ruwe data die informatie toe te voegen waardoor aanvullende analyses of slimmere inzichten mogelijk zijn.

Standaardisatie

Na het proces van dataverrijking wordt de data gestandaardiseerd, zodat de data uniform is en gereed voor analyse. Op die manier hoeft er in het proces van data-analyse geen aanvullende acties meer gedaan te worden. Onze data-technologie is uitgerust met zorgstandaarden als HL7 FHIR en VIPP.

Blueprints

Onze blueprints geven het perfecte startpunt voor datamodellering en analyse om uiteindelijk tot slimmere inzichten te komen. Doordat de blueprints sectorspecifiek zijn, kunnen onze klanten moeiteloos data en inzichten delen.

Veelgebruikte applicaties

Naadloze integratie​

Onze data-technologie is gericht op het naadloos integreren van al jouw relevante informatie.
Lees verder

Basis voor slimme inzichten

Het aansluiten van je hele bedrijfslandschap zorgt voor een compleet beeld en is dé basis voor slimme inzichten en analyses. Zo helpen wij jou om BI en AI mogelijk te maken.
Lees verder

Informatie voor iedereen

Door al je applicaties aan te sluiten op één gezamenlijk datawarehouse, heb je één bron van informatie. Zo maak je jouw inzichten universeel en voor iedereen toegankelijk.
Lees verder

Wij hebben een uitgebreide suite aan bestaande connectoren

Bekijk ons overzicht

Streef jij ook naar uniformiteit in je datamodellering?

Wij geloven erin dat de toekomst van jouw zorgorganisatie vormgegeven kan worden met de juiste data. We kijken graag met je mee op welke manier jouw data-technologie nog beter en efficiënter ingericht kan worden. Zo kun jij aan de slag met slimmere inzichten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je adviseren