6Gorilla’s op Mobile Healthcare

Op 16 november staat het team van 6Gorilla’s op de 12e editie van het Mobile Healthcare congres in Ahoy Rotterdam. Op het evenement, dat bekend staat als hét digitale zorg event voor de Cure, Care, GGZ, Jeugdzorg en Sociaal Domein, verzorgen wij dit jaar een inspirerende sessie over groeien in datavolwassenheid. Ook staan wij met onze data tunnel op de beursvloer waar je zelf kan ervaren hoe het Dataplatform van 6Gorilla’s data van insight tot actie brengt.

De 4 hoofdlijnthema’s van het event zijn:

  • Healthy life through data
  • Verbinding zorg en sociaal domein
  • Ecosysteem gedachte
  • Transitie naar betaalbaar en bemensbaar

Het congres is speciaal ontwikkeld voor bestuurders, directie, management en projectleiders, zorgverzekeraars, gemeenten, beleidsadviseurs, eerstelijns en tweedelijnszorgartsen en zorgaanbieders in het sociaal domein.

Bezoek onze sessie!

Om 15:30 staat Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics, 6Gorilla’s op het podium met een sessie over datavolwassenheid:

Datavolwassenheid: de sleutel tot een toekomstbestendige zorgorganisatie

Een datavolwassen zorgorganisatie is een toekomstbestendige zorgorganisatie. In deze sessie bespreken we hoe een goede toepassing van data kan helpen om de zorg betaalbaar en bemensbaar te maken én delen we tools en best practices waarmee zorgorganisaties direct mee aan de slag kunnen om hun datavolwassenheid te vergroten.

  • Rol data bij een toekomstbestendige zorgorganisatie
  • Mogelijkheden voor groei in datavolwassenheid
  • Tools & best practices om direct mee aan de slag te gaan

Wij zien je graag op 16 november bij onze stand of als deelnemer van onze sessie over datavolwassenheid. Met onze VIP link krijg je gratis toegang tot het congres.

Gratis toegang met onze exclusieve VIP link

Wij zien je graag op 16 november bij onze stand of als deelnemer van onze sessie over datavolwassenheid. Met onze VIP link krijg je gratis toegang tot het congres.

Gratis toegang Mobile Healthcare

 

Meer informatie over het congres is hier te vinden.