Je bevindt je in het kloppende zorghart van de toekomst!

Ongetwijfeld heb je 6Gorilla’s wel eens in de online Tenzinger wandelgangen voorbij horen komen. Iets met data en de zorg slimmer maken. Ja, je zit aardig in de goede richting. Waarschijnlijk zit je nog met veel vragen en ben je benieuwd wie die 6Gorilla’s nou precies zijn. Logisch natuurlijk.

We kunnen hier een verhaal afsteken over hoe rijk de data van EPD/ECD zijn en dat data daadwerkelijk de weg openlegt om de zorg te personaliseren en te verbeteren. Kunnen we doen, maar is het niet veel leuker als jij de Gorilla’s recht in de ogen kan kijken? En ziet waarom zij passie hebben voor een toekomst met voorspellende data? Daarom organiseren wij speciaal voor jou de 6Gorilla’s Takes Over lunchsessies.

6Gorilla’s Takes over Lunchsessies

In de tweedelige 6Gorrilla’s Take Over lunchsessie word jij helemaal bijgepraat over alle mogelijkheden van data in de zorg. In begrijpelijke taal leggen wij uit hoe het dataplatform momenteel verschil maakt bij zorgorganisatie. Hoe zij zorg- en bedrijfsprocessen bijsturen aan de hand van slimme dashboards en hoe Data Science voorspelling kan doen over actuele uitdagingen.

En uiteraard vertellen wij ook gewoon wie wij zijn. Zodat jij een idee hebt welke gezichten zich bevinden achter de gorilla’s.

#Sessie 1 | 6Gorilla’s & dataplatform

Wat doet 6Gorilla’s nou precies? Wie zijn ze? In deze sessie vertellen we ook meer over ons dataplatform en de ongekende mogelijkheden voor zorgorganisaties.

Jeroen Sen & Rogier Werschkull

Dinsdag 9 februari 12:00 – 13:00 uur

📍 Online meeting, tussen de maaltijdsalade door

Ik wil hier bij zijn!

Wacht even 5 seconden en klik dan op ‘Open het bestand in Outlook’, vervolgens accepteer je de afspraak. 

#Sessie 2 | Wat is Data Science?

Je hoort de termen ‘Data Science’ ongetwijfeld vaak langs komen. Het klinkt misschien als een ver van je bed show; aan de hand van machine learning voorspellingen maken in de zorgvraag of in de bedrijfsprocessen. Wat wordt er nou mee bedoeld? David en Anton vertellen welke toepassingen er momenteel al mogelijk zijn.

David Tom & Anton Kuijer

Dinsdag 23 februari 12:00 – 13:00 uur

📍 Online meeting, tussen de tosti’s door

Ik wil hier bij zijn!

Wacht even 5 seconden en klik dan op ‘Open het bestand in Outlook’, vervolgens accepteer je de afspraak. 

 

Over 6Gorilla’s

6Gorilla’s is een anagram van Alles is zorg, de slogan van Tenzinger. En Alles is zorg sluit perfect aan bij waar wij voor staan: we zijn een groep data-professionals die zich specifiek en uitsluitend richt op zorg. We zijn ervan overtuigd dat we met data de zorg duurzaam toegankelijk kunnen houden. Daar zetten we ons elke dag voor in.

Volg ons op LinkedIn!