Heb jij het webinar Business Intelligence van 6G en Medicore gemist? Geen nood, je kijkt het hier terug! David Tom en Erik van Meulen vertelden super interessante dingen over de toepassingsmogelijkheden van Business Intelligence voor jouw zorginstelling. Dat lieten ze zien aan de hand van verschillende rollen binnen een instelling.

BI kan op verschillende vlakken inzicht geven en helpen grip te krijgen en te houden. Bijvoorbeeld op de caseload, maar ook op de financiën. David liet ook het nieuwe Corona-dashboard zien. Dat dashboard geeft inzicht in de impact van de lockdown op de bedrijfsvoering. Zo zie je bijvoorbeeld het aantal gewerkt uren, de doorverwijzingen en het aantal drop-outs.

Ook is er onlangs een Qlik release geweest. Erik liet de belangrijkste verbeteringen zien. Er zijn nu bijvoorbeeld veel meer mogelijkheden voor dashboards en losse ad-ons.

Bij opdrachtgevers die BI-tool Qlik gebruiken, kunnen we het dashboard binnen één werkdag kosteloos uitrollen. Interesse? Neem dan contact op met je accountmanager bij Medicore.

Webinar terugkijken?
Dat kan. Je kunt de link om terug te kijken en de powerpoint presentatie aanvragen. Je krijgt alles dan per e-mai.