Is jouw instelling al een datagestuurde organisatie?

Of valt er nog veel binnen jouw organisatie te leren over hoe je Data Science kunt toepassen om de zorg en het proces eromheen verder te verbeteren? We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze masterclass Data Science die start in september.

Vorig jaar organiseerde Medicore voor de eerste keer de masterclass. Deelnemers gaven na afloop aan dat ze een vliegende start hebben kunnen maken met hun eigen data en er ook echt mee aan de slag zijn gegaan. Dit keer organiseert 6Gorilla’s (6G) de masterclass samen met Joran Lokkerbol, directeur van het centrum voor economische evaluatie en machine learning bij het Trimbos Instituut. Joran is gastdocent van de masterclass en begeleidt mede de deelnemers bij het opzetten van hun eigen project.

Opdrachtgevers van de Tenzinger-labels Medicore, Fierit en Cure4 kunnen zich aanmelden en een projectvoorstel indienen. Voor de masterclass is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Meld je aan voor het introductiewebinar van 2 juli

In dit webinar nemen we je mee in de mogelijken van data science in de gezondheidszorg. Joran Lokkerbol geeft in dit webinar toepassingsvoorbeelden uit de gezondheidszorg en inspireert je tot nadenken wat je binnen jouw organisatie met data science kunt doen. Ook leggen we uit hoe de masterclass eruit gaat zien en waaraan je projectvoorstel moet voldoen.

Dit kun je verwachten:

  • Introductie in Data Science in de gezondheidszorg
  • Praktijkvoorbeelden vanuit 6G
  • Alle ins- en outs over de masterclasses
  • Richtlijnen voor jouw eigen projectvoorstel

David Tom en Jeroen Sen van 6G spreken ook tijdens het webinar en begeleiden de masterclass. Beiden mannen hebben het ‘master’s program Data Science’ aan het JADS (​The Jheronimus Academy of Data Science) in Den Bosch gevolgd. Ze vertellen over hun ervaringen en hun resultaten tot nu toe. Daarnaast laten ze mooie voorbeelden zien, zoals een sentimentsanalyse, budgetplafond, dossieranalyses en incidentmeldingen.