Grip in je jeugdzorgorganisatie? Start met bruikbare data uit je ECD!

In deze theatersessie: concrete voorbeelden & ontwikkelingen voor de jeugdzorg

 

Dagelijks werken zorgprofessionals en ondersteunende afdelingen van zorgorganisaties met het elektronisch cliëntendossier (ECD). Iedere dag wordt het ECD verrijkt met informatie over cliënten, behandelingen, afspraken en wordt er gefactureerd. Deze waardevolle data is voor een zorginstelling van belang om grip te krijgen op zorginhoudelijke, maar ook bedrijfskundige processen binnen jouw (jeugd)zorgorganisatie.

Een goede ontsluiting van data uit het ECD zorgt ervoor dat je ieder moment van de dag inzicht in hoe het ervoor staat met jouw organisatie. Zo weet je altijd wat de bestedingsruimte is bij het maken van afspraken. Aan de achterkant wil je hier ook op kunnen sturen door te weten hoeveel de productie is en of deze in verhouding is met de bezetting.

Tijdens dit theatersessie nemen David Tom, Directeur bij 6Gorilla’s, en Joep van Gorp, Business Developer bij Tenzinger, je mee in de inzichten die data uit het ECD jouw zorgorganisatie kan bieden. Daarnaast delen ze de laatste stand van zaken met betrekking tot de zorginhoudelijke mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in de jeugdzorg aan de hand van concrete voorbeelden.

Ik meld mij graag aan!

 

Er is zoveel data beschikbaar binnen zorginstellingen. Wij helpen ze om de potentie hiervan beter te benutten.

David Tom - Directeur 6Gorilla's

Voor wie is deze theatersessie?

Ben jij nieuwsgierig naar de potentie van data en hoe je dit bruikbaar inzet vanuit je ECD? En wil je concrete stappen zetten? De theatersessie is speciaal bedoeld voor bestuurders, Manager Bedrijfsvoering, IT Manager of aanverwante functies bij een jeugdzorginstelling. Daarnaast heb je enige ervaring met het omzetten van data naar nieuwe bruikbare inzichten.

Sprekers


David Tom – Spreker & Directeur 6Gorilla’s

David zag jeugdzorginstellingen worstelen om data slim in de organisatie in te zetten. Hij werd expert op het gebied van BI en mag zich na het succesvol afronden van het ‘master program Data Science’ aan het JADS (​The Jheronimus Academy of Data Science) naast domeinexpert ook Data scientist noemen. Nu wil hij zorgorganisaties het potentieel van data laten zien.

 

Joep van Gorp – Spreker & Business Developer Tenzinger
Als geen ander kent Joep van Gorp de uitdagingen van jeugdzorginstellingen. Hij begeleidde veel organisaties in uiteenlopende trajecten en leerden hen om data slim in te zetten voor zorg- en bedrijfsdoelstellingen. Hij is dé brug tussen nieuwe data ontwikkelingen en de praktische inzetbaarheid in de gezondheidszorg.

‘Data Science in de zorg’: hoe begrijp ik mijn data?

Praktische informatie:

  • Donderdag 4 november 10:45-11:15 uur
  • Aan de theatersessie zijn geen kosten verbonden & deze vindt plaats op de Zorg & ICT beurs 2021

Aanmelden voor de theatersessie?

Via het onderstaande button kan jij je aanmelden voor de theatersessie. Vervolgens ontvang je een e-mail met alle benodigde informatie.

Ik meld mij graag aan!

Recente deelnemers event: