Samenwerken maakt starten met data toegankelijk!

Concrete voorbeelden hoe zorgorganisaties slim samenwerken

Als zorgorganisatie zie je steeds meer de waarde in van data. Je wil data inzetten om processen te verbeteren en meer inzicht verkrijgen op de zorginhoud. Toch lijkt het nog ingewikkeld om dit in praktijk te brengen. Zo is het lastig om data goed te ontsluiten, of is het budget onvoldoende of je hebt niet de juiste mensen op dit moment.

Om deze drempel weg te nemen is het goed om samen op te trekken. Want hoeveel meer kennis krijg je als je deze met elkaar deelt? En hoeveel efficiënter kun je werken als je samen je logica ontwikkelt? Onder het motto ‘Sharing is caring’ vertellen wij je in deze sessie hoe je als zorgorganisatie samenwerkt om het werken met data toegankelijker te maken.

Tijdens deze theatersessie nemen David Tom, Directeur bij 6Gorilla’s, en Ruben Gies, Business Developer bij Tenzinger, je mee in de concrete inzichten hoe organisaties in de gezondheidszorg samenwerken.

Ik meld mij graag aan!

Er is zoveel data beschikbaar binnen zorginstellingen. Wij helpen ze om de potentie hiervan beter te benutten.

David Tom - Directeur 6Gorilla's

Voor wie is deze theatersessie?

Ben jij nieuwsgierig naar de potentie van data en hoe je stappen zet naar slimme samenwerkingen in de zorg? De theatersessie is speciaal bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg die benieuwd zijn naar de ontwikkelingen en trends om slim data in te zetten.

Sprekers


David Tom – Spreker & Directeur 6Gorilla’s

David zag jeugdzorginstellingen worstelen om data slim in de organisatie in te zetten. Hij werd expert op het gebied van BI en mag zich na het succesvol afronden van het ‘master program Data Science’ aan het JADS (​The Jheronimus Academy of Data Science) naast domeinexpert ook Data scientist noemen. Nu wil hij zorgorganisaties het potentieel van data laten zien.

Ruben Gies – Spreker & Business Developer 6Gorilla’s
Als dagelijks luisterend oor voor zorgorganisaties weet Ruben welke data-uitdagingen er leven in de zorg. Deze ervaringen en expertise zet hij in om samen met zorginstellingen te sparren hoe ze slim gebruik kunnen maken van data. Hij is een aanjager als het gaat om de nieuwste innovaties, gedegen infrastructuren en samenwerkingen.

‘Data Science in de zorg’: hoe begrijp ik mijn data?

Praktische informatie:

  • Dinsdag 2 november 10:45 – 11:15 uur
  • De Theatersessie vindt plaats tijdens de Zorg & iCT, aanmelden vindt via hen plaats

Aanmelden voor de theatersessie?

Via het onderstaande button kan jij je aanmelden voor de theatersessie. Vervolgens ontvang je een e-mail met alle benodigde informatie.

Ik meld mij graag aan!