Onlangs zijn jullie gestart met de simulatie van de impact van het Zorgprestatiemodel. X wordt hierin begeleid door de consultants van Medicore en krijgen een uitwerking van de simulatie, samen met een advies vanuit de consultants. Maar weer je dat voor deze simulatie gebruik wordt gemaakt van het 6Gorilla’s dataplatform?

 

Ga zelf aan de slag met alle data die beschikbaar is

Wij geloven dat slim inzetten van data een voorwaarde is om zorg in de toekomst toegankelijk te houden. Door data slim te verzamelen en real time inzichten te genereren, kun je processen optimaliseren en beter sturen. Dit kan met data die nu al voor handen is.

De simulatie van het Zorgprestatiemodel is hier een mooi voorbeeld van. Het bieden van slimme dataoplossingen, dat is waar 6Gorilla’s goed in is. Wat we leveren? Een hypermodern dataplatform waarmee jullie zelf aan de slag kunnen.

Misschien klinkt dit allemaal nog erg abstract. Daarom geven we je hieronder graag wat inspiratie in wat je allemaal met zo’n modern dataplatform kunt.

Maak de impact van het Zorgprestatiemodel volledig inzichtelijk

Allereerst kun je verder borduren op de impact van het Zorgprestatiemodel. Nadat je de eerste aanpassingen in het proces hebt doorgevoerd, wil je misschien wel de impact van die aanpassingen inzichtelijk kunnen maken.

Daarna wil je misschien nog wel andere veranderingen doorvoeren. Maar hoe gaan die uitpakken? Met het dataplatform kun je deze inzichten realtime genereren, altijd op basis van de actuele stand van zaken.

 

 

Rapportages blijven altijd beschikbaar en accuraat

Maak je gebruik van maatwerkrapportages? Of koppelen jullie datadumps van verschillende pakketten via Excel aan elkaar? Dan herken je vast de pijn die ontstaat wanneer een van de leveranciers weer een software update heeft gedaan. Rapportages zijn niet meer beschikbaar en het is puzzelen om ze weer boven water te krijgen.

Een slim dataplatform is ‘self-healing’. Wanneer er iets in de bron verandert blijft de rapportage gewoon beschikbaar. Jullie krijgen wel een melding wat er is veranderd zodat je de aanpassing snel en efficiënt gedaan hebt.

 

 

 

Jij bent de regisseur over je eigen BI-tooling

Misschien vraag je je af hoe bepaalde rapportages opgebouwd zijn? Wat de definities zijn die getoond worden? Met een modern dataplatform ben je zelf in regie. Jullie beheren zelf jullie databaseviews en zijn niet langer afhankelijk van de leverancier.

En omdat je deze logica centraal beheert, ben je ook vrij in de keuze voor een visualisatietool. Je kunt zelfs meerdere tools gebruiken binnen verschillende afdelingen met de zekerheid dat deze tools allemaal dezelfde informatie tonen.

Ontdek tijdens de showcase alle mogelijkheden van het dataplatform voor X!

Benut het dataplatform voor meer dan alleen ZPM simulaties

Je krijgt tijdens de showcase een uniek kijkje in het dataplatform en hoe dit nu al verschil maakt bij verschillende zorgorganisaties. Onze experts leiden je langs de werking van het platform. En vervolgens stap je in een wereld waar je data zelfstandig kan inzetten voor ZPM simulaties, rapportages en het zelf opbouwen van BI tooling. Zo benut je het dataplatform in zijn volle potentie!

In de showcase van een uur bespreken wij:

✔ Wat het dataplatform precies inhoudt
✔ Dit levert het nu al voor jou op
✔ Alle mogelijkheden die je nog kan benutten

Onze experts die jou graag meer vertellen

David Tom (Data scientist en directeur)
Hij helpt zorgorganisaties bij het beter benutten van de potentie van data. Door zijn jarenlange ervaring als GGZ- en Jeugdhulpinstellingen kent hij de uitdagingen. Combineer dit met zijn kennis van BI en Data Science en we kunnen spreken over een domeinexpert.

Ruben Gies (Business Developer)
Hij is de brug tussen de wensen van zorgorganisaties en de vertaling naar geschikte data-oplossingen, technische structuren en projectbegeleiding. Ruben weet als geen ander hoe zorgorganisaties grote uitdagingen het hoofd kunnen bieden door middel van data.

David Tom & Ruben Gies
David Tom & Ruben Gies

Datum & tijd

De showcase vindt plaats op dinsdag 15 juni van 09:30-10:30 uur.

Aanmelden