Laat data met data praten, en mensen met mensen

6Gorilla’s Healthcare BI event

Op 5 oktober vindt het allereerste 6Gorilla’s Healthcare BI-evenement plaats. Het wordt een middag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden op het gebied van Business Intelligence in de zorg.

Bij 6Gorilla’s roepen wij op: zorg slimmer samen! Onze community events en initiatieven bieden een platform voor professionals in de zorg. Een uitbreiding van je resources. Een plek om best practises te delen, vragen te stellen en om contact te maken voor mogelijke co-creatie projecten op het gebied van data, BI en data science.

In de ochtend is er gelegenheid om te werken vanuit het kantoor van 6Gorilla’s. Om 12:00 uur ben je van harte welkom voor een gezamenlijke lunch. Het plenaire programma begint om 13:00 uur en omvat een inspiratiesessie over de nieuwste BI-trends en de recente ontwikkelingen bij 6Gorilla’s. Een van de klanten van 6Gorilla’s zal een best practice delen en tijdens de break-outsessie krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om samen de meegebrachte cases te bespreken.

 

Programma

Het programma van 5 oktober is ontwikkeld voor Informatiemanagers, Hoofd Bedrijfsvoering en Business Intelligence professionals werkzaam bij zorgorganisaties.

Het event vindt plaats in het kantoor van Tenzinger/6Gorilla’s aan de Kanaalweg 29 te Utrecht

 

09:00 – 12:00

Optioneel: werk bij ons op kantoor aan je eigen projecten

12:00 – 12:30

Lunch

13:00 – 13:30

Welkom en inspiratiesessie

14:00 – 14:45

BI best practises ingebracht door een klant van 6Gorilla’s

14:45 – 15:00

Pauze

15:00 – 16:00

Break-out sessies waar deelnemers meegebrachte cases kunnen bespreken

16:00 – 17:00

Netwerkborrel

 

Klinkt goed toch?

Denk je dat de Healthcare BI middag iets voor je is? Laat het weten, dan kijken wij samen of ons programma een match is.

Dit lijkt mij wel wat!

 

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Let’s connect

Breid je netwerk uit met gedreven zorgprofessionals. Deel dat mooie break-through moment of krijg input voor dat ene dashboard waar je maar niet uit lijkt te komen.

Sluit je aan bij onze Healthcare BI groep op LinkedIn!

Klinkt goed!

Meer weten?

Neem contact op met Eric de Groot, Manager Customer Success bij 6Gorilla’s.

eric.de.groot@6gorillas.nl