Datamodel – wegwijs in het database achter het EPD

Het doel van deze training is om een gebruiker van het platform wegwijs te maken in de “kerntabellen” van het Medicore EPD. Jij leert als gebruiker waar je bepaalde tabellen vindt en hoe deze zijn opgebouwd. Deze training sluit perfect aan als jij als gebruiker in het platform gaat ontwikkelen en nog geen kennis hebt van het database achter het EPD.

In de training komen in ieder geval de volgende onderdelen aan bod:

  • Patiënten
  • Behandelingen
  • Zorgtrajecten
  • Activiteiten
  • Afspraken
  • Facturatie

Jij geeft voor de training aan waar je meer of minder tijd aan wilt besteden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je als organisatie veel of weinig met formulieren werkt, terwijl je anders je tijd wilt besteden.

De training wordt gegeven tijdens het implementatietraject van het dataplatform. Aangezien het datamodel wordt benaderd via Snowflake, is het handig dat je eerst de Snowflake training volgt.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor gebruikers die in het platform gaan ontwikkelen en nog geen kennis hebben van de database achter het EPD.

Trainer(s)

Deze training wordt gegeven door Max Grefkens en David Cornelissen. Zij zijn beide Data Engineers bij 6Gorilla’s met veel ervaring op het gebied van werken met databases.

Het ontwikkelen van data-oplossingen die het verschil maken in de zorgsector. Dat is waar ik het voor doe!

Max Grefkens Trainer & Data Engineer - 6Gorilla's

Tijdsinvestering & locatie

De training kan zowel fysiek als online aangeboden worden en duurt gemiddeld zo’n 2 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en het leerdoel van de training. Het is mogelijk deze training online, op het kantoor van 6Gorilla’s of op eigen locatie te volgen.

 

‘Data Science in de zorg’: hoe begrijp ik mijn data?

Aanmelden voor de training?

Via het onderstaande button kan jij je aanmelden voor de training. Wij nemen vervolgens contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor de training. Zo bepalen we samen het leerdoel, de planning, het aantal personen en de prijs.