Power BI: alle essentiële functionaliteiten uitgelegd!

Dit is een introductiecursus waarin wij de essentiële functionaliteiten van Power BI behandelen. Het doel is om kennis te maken met Power BI en een eerste aanzet om zelf een dashboard te ontwikkelen. De volgende onderdelen vind je in deze training:

  • Wat is PowerBI?
  • PowerBI Desktop
  • PowerBI account
  • Connectie met het Dataplatform
  • Visualiseren met PowerBI
  • Dashboards Delen
  • PowerBI Service

Voor de training heb je de mogelijkheid om een use case met data aan te leveren. Vervolgens gaan we tijdens de training met jouw data aan de slag om gelijk een dashboard te maken!

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor mensen die zelf in Power BI dashboards willen gaan maken. Afhankelijk van jouw kennisniveau in de organisatie kunnen wij eventueel ook extra zaken behandelen in deze training, of juist meer de diepte ingaan op een specifiek onderwerp.

Trainer(s)

De training wordt gegeven door BI-expert en Data Engineer Desiree Bouwmans. Zij houdt zich bezig met alles wat komt kijken bij Business Intelligence (BI): het hele proces van data tot dashboarding. Zij kan daardoor in de training accenten leggen vanuit de data die bruikbaar zijn voor verschillende soorten visualisaties.

Echt waarde creëren met data? Zorg altijd dat je de controle hebt over al je data!

Desiree Bouwmans Trainer & BI-expert - 6Gorilla's

Tijdsinvestering & locatie

De training kan zowel fysiek als online aangeboden worden en duurt gemiddeld zo’n 2 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en het leerdoel van de training. Het is mogelijk deze training online, op het kantoor van 6Gorilla’s of op eigen locatie te volgen.

 

‘Data Science in de zorg’: hoe begrijp ik mijn data?

Aanmelden voor de training?

Via het onderstaande button kan jij je aanmelden voor de training. Wij nemen vervolgens contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor de training. Zo bepalen we samen het leerdoel, de planning, het aantal personen en de prijs.