Qlik-Sense – Leer de basics!

In deze trainingen nemen wij je mee in de basisbeginselen van Qlik Sense. Ook leer je selecties maken en het interpreteren van resultaten. De onderwerpen van de training zijn als volgt:

  • Hoe werkt Qlik Sense?
  • App-weergaven
  • Metingen
  • Dimensies Selecties

Na het afronden van de training ben je in staat om Qlik Sense in je dagelijkse werk toe te passen. En begrijp je de basisfunctionaliteiten.

Voor wie is deze training bedoeld?

Bestuurders, Praktijkhouders, (team/locatie) managers en zorgadministratieve functies.

Trainer(s)

De training Qlik Sense – Leer de basics wordt gegeven door de technische consultants en/of Data Engineers van 6Gorilla’s. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van applicaties, BI en data(base) conversies.

Het realiseren van meer data driven producten en diensten gaat bijdragen aan verbetering van de gezondheidszorg.

Cris Broseliske Trainer & Technisch consultant - 6Gorilla's

Tijdsinvestering & locatie

De training kan zowel fysiek als online aangeboden worden en duurt gemiddeld zo’n 2 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en het leerdoel van de training. Het is mogelijk deze training online, op het kantoor van 6Gorilla’s of op eigen locatie te volgen.

 

‘Data Science in de zorg’: hoe begrijp ik mijn data?

Aanmelden voor de training?

Via het onderstaande button kan jij je aanmelden voor de training. Wij nemen vervolgens contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor de training. Zo bepalen we samen het leerdoel, de planning, het aantal personen en de prijs.