Qlik-Sense – Zelf dashboards maken

In de tweede Qlick Sense training (een vervolg op de basis training) leggen wij je meer uit over de fundamenten. Binnen de training gaan we data ontsluiten en visueel inzichtelijk maken. Op basis van verschillende soorten databronnen zetten we deze om naar een dashboard. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Data sources toevoegen en optimaliseren
  • Dashboards ontwikkelen
  • Visualisaties inzetten

Na het afronden van de training ben je in staat om met Qlik Sense eenvoudige dashboarding en visualisaties te ontwikkelen. 

Voor wie is deze training bedoeld?

Bestuurders, Praktijkhouders, (team/locatie) managers en zorgadministratieve functies. Deze training is expliciet bedoeld voor ‘self-service gebruikers’.

Trainer(s)

De training Qlik Sense – Zelf dashboards maken wordt gegeven door de technische consultants en/of Data Engineers van 6Gorilla’s. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van applicaties, BI en data(base) conversies.

Het realiseren van meer data driven producten en diensten gaat bijdragen aan verbetering van de gezondheidszorg.

Cris Broseliske Trainer & Technisch consultant - 6Gorilla's

Tijdsinvestering & locatie

De training kan zowel fysiek als online aangeboden worden en duurt gemiddeld zo’n 2 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en het leerdoel van de training. Het is mogelijk deze training online, op het kantoor van 6Gorilla’s of op eigen locatie te volgen.

 

‘Data Science in de zorg’: hoe begrijp ik mijn data?

Aanmelden voor de training?

Via het onderstaande button kan jij je aanmelden voor de training. Wij nemen vervolgens contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor de training. Zo bepalen we samen het leerdoel, de planning, het aantal personen en de prijs.