Snowflake – ontdek alle mogelijkheden van het platform!

Het doel van deze training is om gebruikers wegwijs te maken in het Snowflake dataplatform. Je leert wat er allemaal mogelijk is en welke rol jij vertolkt op dit platform.

De volgende onderdelen komen voor in de training:

  • Toelichting User Interface van Snowflake
  • Toelichting verschillende gebruikers en rollen
  • De geschiedenis van data ophalen
  • Importeren en exporteren van CSV bestanden
  • Standaardrapportages benaderen op het platform
  • Zelf maatwerkrapportages schrijven op het platform

Deze training wordt gegeven tijdens het implementatietraject van het dataplatform. Het is handig om eerst deze training te volgen voordat je deelneemt aan de Datamodel training. Zo begrijp jij eerst de volledige werking van het Snowflake platform.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor gebruikers van het Snowflake dataplatform, dit gaat om zowel de read-only gebruikers als ontwikkelaars.

Trainer(s)

Deze training wordt gegeven door Max Grefkens en David Cornelissen. Zij zijn beide Data Engineers bij 6Gorilla’s met veel ervaring op het gebied van werken met databases.

Het ontwikkelen van data-oplossingen die het verschil maken in de zorgsector. Dat is waar ik het voor doe!

Max Grefkens Trainer & Data Engineer - 6Gorilla's

Tijdsinvestering & locatie

De training kan zowel fysiek als online aangeboden worden en duurt gemiddeld zo’n 2 uur. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en het leerdoel van de training. Het is mogelijk deze training online, op het kantoor van 6Gorilla’s of op eigen locatie te volgen.

 

‘Data Science in de zorg’: hoe begrijp ik mijn data?

Aanmelden voor de training?

Via het onderstaande button kan jij je aanmelden voor de training. Wij nemen vervolgens contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor de training. Zo bepalen we samen het leerdoel, de planning, het aantal personen en de prijs.