Real time data in het 6G dataplatform

We zien dat zorgorganisatie veel data produceren maar die onvoldoende kunnen ontsluiten. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een grote uitdaging om data te ontsluiten en bruikbaar in te zetten. Het Modern Dataplatform biedt eenvoudige oplossingen om de juiste data, op het juiste moment, aan de juiste personen aan te bieden.

Binnen het Modern Dataplatform maken we data real time beschikbaar voor de eindgebruiker. Dat wil zeggen; als er een mutatie plaatsvindt in een applicatie die aangesloten is op het dataplatform, dat de mutatie een paar milliseconden later zichtbaar is in de rapportage. Zo neem je beslissingen direct op basis van een actuele stand en uit alle datasets die voorhanden zijn.

 

Geautomatiseerde databronnen

Alle databronnen die beschikbaar zijn, kunnen geautomatiseerd worden. Wij hebben inzicht in alle relaties, wij standaardiseren de data en daardoor nemen we al het handmatige werk uit handen. Door toepassingen in de data en enginering kunnen wij het als prefab-data aanbieden. Als één van de eerste partijen in de zorg in Nederland maken we gebruik van een beveiligde public-cloud oplossing.

6Gorilla’s – Hoe zet je een dataplatform slim in voor je zorgorganisatie?

Explainer: ‘Alle data van jouw zorgorganisatie in één platform’

Wij nemen je mee in alle mogelijkheden van het Dataplatform as a service

Als zorgaanbieders maak je gebruik van enorme hoeveelheden data. Je slaat de data waarschijnlijk veelal op in verschillende systemen. Als die data binnen een applicatie – bijvoorbeeld een ECD – blijft, heeft het enkel een korte functionele waarde. Terwijl er zoveel mogelijk is met al die databronnen.

Zo heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen in je eigen dataplatform in de cloud, waar alle databronnen en connectoren met jouw dataverbindingen veilig beheerd worden. Vervolgens voeg je eigen datasets toe en creëer je BI-mogelijkheden. Dan gaat data pas écht werken als een gids voor jouw zorgorganisatie!

In de Explainer: ‘Dataplatform as a service’ lees je alles over:

✔ Hoe het dataplatform jouw zorgorganisatie sturing geeft in de bedrijfsvoering
✔ Benut de potentie van BI en Data Science
✔ Hoe wij zorgorganisaties helpen met het opzetten van een dataplatform
✔ Hoe schaalbaarheid, real time en security leidend zijn

6G heeft zorgkennis, datakennis en voelsprieten in de zorgmarkt

Door de unieke combinatie van technische componenten, kennis van het zorgdomein en data zijn wij er speciaal voor zorgorganisaties. De technische component is aanwezig door de datakennis en expertise binnen onze organisatie. Vanuit de holding Tenzinger is er veel data beschikbaar van zorgorganisaties uit heel Nederland.

Onze domeinexperts in de zorgmarkt zijn de voelsprieten, zij weten welke uitdagingen en ontwikkelingen er spelen bij zorgorganisaties. En hoe data helpt om zorgprocessen en de bedrijfsvoering te optimaliseren. Door het bundelen van deze krachten is het Modern Dataplatform een krachtig middel om de zorg kwalitatief goed en duurzaam toegankelijk te houden.