6Gorilla’s en Tenzinger staan op Zorg & ICT 2024: ontmoet ons daar!

9 tot 11 april 9:30 – 16:30 – Jaarbeurs Utrecht

Op 9, 10 en 11 april staan wij op de vakbeurs Zorg & ICT. Zorg & ICT is het grootste health tech evenement van Nederland én de jaarlijkse ontmoetingsplek waar professionals samen werken aan toekomstbestendige zorg.

Wij vertellen je graag meer over onze slimme oplossingen voor de zorg. Zien wij je in de Jaarbeurs? Schrijf je gratis in.

Ik ben erbij

Hoe geeft hyperautomation tijd terug voor jouw zorgorganisatie?

Zie jij steeds vaker de term hyperautomation voorbij komen en vraag je je af of en hoe je het kunt inzetten voor jouw zorgprocessen? Dan wil je deze sessie niet missen. Data- en analyticsconsultant en hyperautomation expert Quintijn Aman van 6G laat je zien wat hyperautomation is, hoe je het goed kunt inzetten voor jouw processen, wat de basisvoorwaarden zijn voor succes en hoe hyperautomation tijd teruggeeft in jouw zorgorganisatie.

Na deze sessie loop je met een dosis inspiratie en praktische tips de zaal uit.

Dinsdag 9 april | 13:30 – 14:00 uur | Theater 1
Spreker: Quintijn Aman, Consultant Data & Analytics bij 6Gorilla’s

Medicore onthult UP: een virtuele collega in de zorg

Met de introductie van UP, een innovatieve tool in het EPD/ECD, maakt Medicore een significante sprong vooruit. UP helpt zorgverleners om in één oogopslag belangrijke informatie en signalen te zien, zodat ze meer tijd overhouden voor zorg. In plaats van zoeken in verslagen, visualiseert UP de meest relevante informatie automatisch.

​​​​​​​Ontdek hoe UP zorgt voor meer ruimte in je hoofd en meer tijd in je agenda.

Dinsdag 9 april | 11:30 – 12:00 uur | Theater 5
Sprekers: Siep Kosse, directeur Medicore en Gillian Reins, Senior Consultant Medicore

Donderdag 11 april | 11:00 – 11:30 uur | Theater 5
Sprekers: Siep Kosse, directeur Medicore en Maarten van Vulpen, Product manager Medicore

Ontdek de mogelijkheden van AI in jouw ECD

Lijkt het jou ook fijn als je gewoon een vraag kan stellen aan het ECD, in plaats van een heel dossier door te moeten zoeken? Het kan met een AI-assitent in het ECD! Net als het omzetten van een overdrachtverslag naar een tekst die begrijpelijk is voor cliënten en verwanten, of het automatisch vertalen van het cliëntdossier naar de moedertaal van de cliënt.

Ontdek in deze sessie hoe AI er voor kan zorgen dat jij meer tijd voor zorg krijgt!

Woensdag 10 april | 11:30 – 12:00 uur | Theater 5
Sprekers: Pim Post, Teamlead Projectmanagement en Luna de Rooij, Consultant Fierit

Wil jij erbij zijn?

Ook dit jaar staan we van 9 t/m 11 april op het grootste health tech event van Nederland. We gaan graag met je in gesprek over jouw uitdagingen en de nieuwste kansen en ontwikkelingen op het gebied van datatechnologie, consultancy en onze slimme oplossingen voor de zorg.

Ik wil erbij zijn!