Slimme inzichten

Benut de mogelijkheden van datagedreven werken en haal alles uit data in jouw organisatie met de hulp van de experts van 6Gorilla’s.

Op zoek naar de slimste inzichten voor jouw organisatie?

Onze experts ondersteunen het datateam, het management en de zorgverleners met expertise die niet afhankelijk is van specifieke technologieën. 6Gorilla’s biedt een complete aanpak die alle stappen van de dataverwerking omvat, van strategie en ontwerp tot uitvoering en verbetering. Hierdoor kunnen we alle aspecten van gegevensbeheer en het creëren van waarde behandelen, van A tot Z. Onze adviseurs brengen waardevolle ervaring mee uit de gezondheidssector, wat resulteert in een praktische aanpak met speciale aandacht voor de impact op jouw zorginstelling.

Technologie

Zo geven wij tijd terug aan jouw zorgorganisatie

Ontdek onze BI-oplossingen

Ad-hoc rapportages

Uniforme Productiemonitor

Het 6G Dataplatform helpt je binnen enkele seconden met het vullen van je Uniforme Productiemonitor. Zo hoef je niet meer handmatig op zoek naar alle informatie, maar kun je met één klik jouw verantwoording doen.

Maandelijkse rapportage

Veel tijd kwijt met een maandelijkse rapportage over resultaten? Met het 6G Dataplatform genereer je elke maand de juiste cijfers binnen mum van tijd.

 

Rapportages met één bronapplicatie

Bedbezetting

In één oog opslag zien waar ruimte is voor nieuwe cliënten? Of zien wat de doorlooptijd is op verschillende afdelingen? Met dit dashboard stuur je proactief op wachtlijsten.
 • Oplossing: Inzicht in beschikbare capaciteit
 • Bronnen: Elektronisch cliëntendossier (ECD)

Bezetting

Met een bezettingsoverzicht creëer je direct overzicht over al je gestarte, actieve en beëindigde behandelingen. Zo geef je jouw organisatie praktisch inzicht in de actuele stand van zaken.
 • Oplossing: Inzicht in informatie rondom behandelingen
 • Bronnen: Elektronisch cliëntendossier (ECD)

 

Rapportages met meerdere bronapplicaties

Productiviteit

Door je productiecijfers te combineren met je HRM-informatie, genereer je een multi-dimensioneel inzicht waarbij je cijfers rechtdoen aan de werkelijkheid.
 • Oplossing: Inzicht in productiviteit op basis van gerealiseerde uren, met mogelijkheid tot inzoomen op verschillende afdelingen
 • Bronnen: Elektronisch Cliëntendossier (ECD), HRM-applicatie

 

Zorgtechnologie

Door verschillende databronnen, zoals zorgtechnologie te combineren, verrijk je jouw data en geef je jouw personeel de beste inzichten.
 • Oplossing: Inzicht in data uit patiëntgerelateerde zorgdomotica levert je een beter en actiegericht beeld op van de patiënt
 • Bronnen: Elektronisch Cliëntendossier (ECD), Zorgdomotica (bijv. bedsensoren, valsensoren)

Actiegerichte formulieren

Geef je medewerkers de beste basis voor hun werk: actiegerichte formulieren die diverse informatie combineren, waardoor direct duidelijk is welke patiënt of cliënt gebeld moet worden.
 • Oplossing: Het combineren en inzichtelijk maken van patiëntinformatie o.b.v. formulieren geeft een slimme actielijst
 • Bronnen: Elektronisch Cliëntendossier (ECD), ROM-applicatie

 

OK-dashboard

Met dit dashboard kun je eenvoudig sturen op de meest kostbare productie in een Zelfstandig behandelcentrum.
 • Oplossing: Het tot op het diepste niveau inzichtelijk maken van knelpunten en sturingsmogelijkheden
 • Bronnen: Elektronisch Cliëntendossier (ECD), Operatierobotica

Sentimentsanalyse

Als er diverse behandelaren betrokken zijn bij een patiënt of cliënt, is het handig om op basis van sentimentsanalyse beeld te houden bij de toestand van die patiënt of cliënt. Met onze sentimentsanalyse kunnen we trends en patronen in beeld brengen die behandelaren helpt om op het juiste moment in te grijpen. Zo voorkomen we dat patiënten complexere zorg nodig is als het al te laat is.

Selectie van onze opdrachtgevers