Trendrapport BI in de zorg 2024

5 trends die het landschap van data visualisatie beïnvloeden

Aanvragen

In een snel evoluerend gezondheidszorglandschap is het essentieel voor zorgorganisaties om innovatieve benaderingen te omarmen. Ontdek vijf leidende trends die de toekomst van BI in de zorg vormgeven en laat je inspireren om deze innovaties te integreren.

Dit rapport biedt diepgaande analyses van Business Intelligence-trends die de besluitvorming verbeteren, de zorg optimaliseren en efficiëntie stimuleren. Ontwikkeld door onze ervaren Data en BI consultants, is het doel niet alleen om inzicht te verschaffen in opkomende trends, maar ook om je organisatie te inspireren tot datavolwassenheid.

Aanvragen

BI in de zorg

Dit zijn de trends

Aanvragen

 

Trend 1: BI versterkt patiëntgerichte zorg
Ontdek hoe Business Intelligence de zorg transformeert met een focus op het verbeteren van patiënt/cliëntgerichte benaderingen en het verhogen van de tevredenheid.

Trend 2: Tekort aan gekwalificeerd personeel + opleiding en bewustwording
Verken strategieën om het tekort aan gekwalificeerd personeel aan te pakken, inclusief gerichte opleidingsprogramma’s en bewustwordingsinitiatieven.

Trend 3: Interoperabiliteit van bronsystemen
Onderzoek hoe het verbeteren van interoperabiliteit tussen verschillende systemen de data-uitwisseling bevordert en de algehele operationele efficiëntie verhoogt.

Trend 4: Datastandaarden en de meerwaarde voor de community
Duik dieper in het belang van datastandaarden en begrijp hoe ze bijdragen aan een gemeenschappelijk begrip en gebruik van gegevens binnen de zorggemeenschap.

Trend 5: Predictive Analytics, AI en voorspellende zorg
Ontdek de opkomende rol van Predictive Analytics en Artificial Intelligence in het mogelijk maken van voorspellende zorg en het verbeteren van behandelingsresultaten.

Wij hopen dat dit rapport niet alleen informatief is, maar ook dient als leidraad voor waardevolle inzichten en het stimuleren van discussies binnen jouw organisatie. Download nu en laat je organisatie groeien in datavolwassenheid!

Aanvragen

Extra expertise of een slimme oplossing nodig?

Rick Smits, Business Developer, neemt met plezier alle mogelijkheden met je door. Neem contact op of boek direct een vrijblijvend gesprek in.

Contact

6Gorilla’s Data Consultancy

Meet the team

David Cornelissen

Teamlead BI
"De rol van data wordt steeds belangrijker. Haal data naar de voorgrond voor verbetering van het zorgproces"

Dymphy Kusters

Senior BI Consultant

Doris Bakker

BI Consultant
“Ik werk graag vanuit het probleem naar een werkende oplossing om dit vervolgens te kunnen visualiseren in waardevolle inzichten”

Willem Mulder

Senior BI Consultant
"De uitdagingen in de zorg kunnen ondersteunen met klantgerichte oplossingen, daar ga ik voor!"

Martin Volmer

BI Consultant
“Meer handen aan het bed? Optimaliseer zorgprocessen door data goed te benutten, zo bespaar je tijd.”

Quintijn Aman

Data & Analytics consultant
"Dagelijks werk ik aan een toekomst waarin cijfers niet alleen gemeten worden, maar ook begrepen en omgezet in kansen. Dat is de ware kracht van datagedreven werken."

Fay Chin Jen Sem

Junior BI Consultant

Krista Mul

Data Engineer
Data verzamelen en analyseren is essentieel: wat je niet meet, kun je niet verbeteren.

Peter Leiwakabessy

Senior BI Consultant
"Overal is data. Pak het beet en leer ervan."