Zorgcoördinatie en patiënt/cliëntenzorg verbeterd door het Dataplatform

Het Dataplatform maakt het mogelijk om data uit verschillende afdelingen van de zorginstelling naadloos te integreren. Dit resulteert in een 360 graden beeld van de patiënt/cliëntengegevens, wat essentieel is voor een effectieve zorgcoördinatie. Data-analisten kunnen hierdoor betere analyses uitvoeren, aangezien ze toegang hebben tot geconsolideerde informatie.

Door de geïntegreerde gegevens konden zorgverleners en managementteams snel en efficiënt patiëntinformatie ophalen. Dit leidde tot verbeterde zorgcoördinatie tussen verschillende afdelingen en teams. Zorgverleners konden hierdoor snel inspelen op veranderingen in de gezondheidstoestand van de patiënt en de benodigde zorgaanpak aanpassen.

Het dataplatform bood real-time toegang tot relevante patiëntinformatie, waardoor zorgverleners direct de benodigde gegevens konden raadplegen. Dit resulteerde in snellere besluitvorming en meer gepersonaliseerde zorg, omdat zorgteams beschikten over actuele informatie over de medische geschiedenis, behandelingen en medicatie van de patiënt.

Het management profiteert van het Dataplatform door toegang te krijgen tot geavanceerde analytische inzichten. Dit stelt hen in staat om data-gedreven beslissingen te nemen, zoals het optimaliseren van resourceallocatie, het identificeren van trends in gezondheidsresultaten en het implementeren van strategieën voor continue verbetering van de zorgprocessen.

Door de geoptimaliseerde zorgcoördinatie en betere toegang tot relevante informatie, resulteert het gebruik van het Dataplatform in een algehele verhoging van de efficiëntie in de zorgprocessen. Dit leidt tot potentiële kostenbesparingen, omdat de zorgverlening effectiever en doelgerichter wordt.

Wil jij ook zorgcoördinatie en patiënt/cliëntenzorg verbeteren?

Boek een demo

 

Het Dataplatform voor de zorg

Gebouwd voor je data team, ondersteunt de hele zorgorganisatie

Data-analisten moeten geen tijd meer spenderen aan het verzamelen, opschonen, ontdubbelen en integreren van data.​
Ze krijgen onmiddellijk toegang tot datasets die alle nuttige informatie bevatten en creëren datamarts voor rapporten en analyse. ​
Management krijgt eindelijk een volledig beeld om de zorgorganisatie aan te sturen, kan de juiste prognoses maken en krijgt snel antwoord op alle vragen.​

Zorgpersoneel wordt ondersteund door slimme oplossingen die helpen bij nauwkeurige zorgregistratie, zorgcoördinatie, betrokkenheid van de cliënt en optimale bezettingsgraad.​

Selectie van onze opdrachtgevers

Ben je er klaar voor om meer uit je data te halen?

Rick Smits, New Business Developer, neemt vrijblijvend alle mogelijkheden met jou door.

Boek een demo