Webinar Daily auditing in de zorg: optimaliseer jouw controleproces met 6Gorilla’s

16 mei 10:00 – 10:30

In dit webinar laten Eric de Groot en Iris Gielen zien hoe daily auditing in combinatie met signalen vanaf de werkvloer kan leiden tot verbetering en borging van processen. En dát draagt bij aan minder omzetverlies en meer werkgeluk binnen jouw zorgorganisatie.

Ontdek de 3 niveau’s van datagedreven procesoptimalisatie

Ontdek de drie niveaus van datagedreven procesoptimalisatie en maak de stap van daily auditing naar concrete acties om daarmee de efficiëntie van je registratieprocessen te verhogen.

6Gorilla’s: jouw datapartner voor de toekomst van de zorg

Meer dan een dataplatformleverancier zijn we jouw strategische partner voor datageletterdheid en datavolwassenheid in de zorg. Ontdek hier de innovatieve oplossingen en bewezen resultaten voor 360 graden inzicht in de zorg.

Klaar om de kansen van daily auditing binnen jouw organisatie te benutten? Meld je nu aan voor dit exclusieve webinar en ontdek hoe 6Gorilla’s je organisatie kan helpen excelleren in de datarevolutie.

Ik ben erbij!

 

Over de host

Eric de Groot, Customer Succes Manager bij 6Gorilla’s, heeft een schat aan ervaring en expertise over data in de zorg. Met zijn achtergrond als projectmanager en bedrijfskundig adviseur in de gezondheidszorg heeft Eric zich intensief beziggehouden met veranderingen in de financiering van ziekenhuiszorg, GGZ-zorg en forensische zorg.